L’AP-7 registra des de primera hora d’aquest matí cues quilòmètriques. Es deu a un accident que s’ha produït en sentit sud i que està complicant significativament la circulació a la zona, ja que provoca 10 quilòmetres de retencions entre Cardedeu i Montmeló. No obstant, aquest accident també està provocant retencions de fins a quatre quilòmetres en sentit nord. L’accident no només afecta a l’AP-7, sinó que està tenint conseqüències a altres vies, com és el cas de la C-60. En aquesta carretera hi ha cinc quilòmetres de retencions a la Roca del Vallès en sentit Granollers.

Aquest cap de setmana llarg també ha provocat diversos quilòmetres de retencions. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), aquest dilluns es va registrar un total de 211.572 vehicles que havien tornat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona entre dels dotze del migdia i les vuit del vespre. El Servei Català de Trànsit va informar que això representava un 79,83% dels desplaçaments que es preveien ( 265.000) durant l’operació tornada d’aquest cap de setmana llarg de Tots Sants.

Aquest dilluns la circulació va ser intensa durant tota la tarda, especialment i precisament a l’AP-7, a més de la C-16. Va ser en aquestes carreteres on es van registrar diversos quilòmetres de retencions: 11 entre Bagà i la Nou de Berguedà, 15 entre Roda de Berà i Banyeres del Penedès i 10 entre Llinars del Vallès i la Roca del Vallès.

L’autopista AP-7 va arribar a registrar el dilluns a la tarda fins a 16 quilòmetres de retencions al pas que va de Castellet a la Gornal, en direcció a Barcelona. Va ser, segons les dades del Servei Català de Trànsit, el punt on es va complicar més la circulació durant el dia de Tots Sants, que es convertia en un dilluns festiu clau per a aquesta operació tornada. També es va detectar congestió en el tram entre el Vendrell i Castellet i la Gornal a causa d’un accident múltiple, així com als trams de Collbató, Sant Celoni i la Roca del Vallès, amb nou quilòmetres de circulació intensa.

Nou comentari