Argimon: “Setmana Santa queda molt lluny”

El secretari de Salut Pública afirma que tindran en compte que és un període "important per moltes persones"

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha comentat aquest divendres la seva impressió sobre com podran ser les restriccions en la propera Setmana Santa, després que ahir la ministra de Sanitat, Carolina Darias, anunciés que prepara restriccions per tot l’Estat que vol proposar a les comunitats autònomes.

Argimon no s’ha volgut avançar massa, conscient dels canvis que pot experimentar l’epidèmia: “Falta més d’un mes i en aquesta pandèmia és complicat fer prediccions a un mes vista”. El doctor ha afegit que Salut vol anar “cada cop més cap a la normalitat i anar obrir per poder aconseguir una normalitat”. Així mateix, el director de Salut Pública ha admès que “Setmana Santa és un període important per moltes persones i ho tindrem present, però queda un mes i això és una eternitat en aquesta pandèmia”.

El doctor ha fet aquestes declaraciones en una roda de premsa on s’han anunciat les noves mesures restrictives per la Covid que s’aplicaran a Catalunya a partir de dilluns dirant set dies.

Comentaris

  Serafi Bandarra i Grataconys 26/02/2021 11:57 am
  Ja hi tornarem a ser
  Tonino 26/02/2021 12:56 pm
  A el MON. Catalunya es Europea per celebrar el dilluns de Pascua ?? Docs per que medis de comunicacio' politics etc, españolizan , aquesta fetividad " llamandola semana santa . " Pues catalunya tendria que eliminar el "dilluns de Pascua'' i ser laborable , i normalitzar -lo amb españa
  Anònim 26/02/2021 3:25 pm
  A Tonino: Heu de saber que el dilluns de les dues pasqües, la florida i la granada (Pentecosta) se celebren a Europa EN TOTS ELS PAÍSOS QUE VAN FORMAR PART DE L'IMPERI CAROLINGI. CATALUNYA ENTRE ELLS. El motiu? Doñncs facilitar el viatge de retorn als que s'aplegaven a la llar familiar per aquestes dates. Pel mateix motiu a Castalunya és festiu el 26 de desembre, Sant Esteve.

Nou comentari