El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Argimon: “És una prioritat vacunar tots els sanitaris, comandaments inclosos”
  • CA

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha recordat que és una “prioritat” vacunar tots els professionals dels centres assistencials, comandaments inclosos. A través d’una missiva que ha enviat al col·lectiu, ha recordat que l’objectiu és evitar que el virus “entri per la comunitat” als dispositius sanitaris per protegir d’aquesta manera pacients i professionals de “possibles brots”. També ha recordat que l’objectiu principal d’aquesta fase és vacunar les persones que treballen als centres “el més ràpid possible i començant pels que estan a primera línia”. Alhora, però, Argimon ha indicat que a través de l’escrit vol “acabar amb les temptacions de fer demagògia” sobre si els comandaments han de rebre la vacuna.

Tinc confiança que tothom està aplicant el millor criteri possible a cada moment per obtenir la tan desitjada immunitat en els centres sanitaris de la mateixa manera que ho estem fent també a les residències“, afirma a la carta Argimon.

A l’hora ha demanat “acabar amb les temptacions de fer demagògia” sobre si comandaments, personal d’administració i serveis, o d’altres col·lectius “essencials per al funcionament dels centres” han de rebre la vacuna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa