Argimon diu que si el coronavirus es va estenent “una de les variants podria escapar a la vacuna”

El conseller de Salut adverteix que la variant Delta "no serà l'última"

“La variant Delta no serà la última”, ha assegurat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una entrevista a Catalunya Ràdio en què també ha afirmat que el coronavirus no desapareixerà. “És molt important que la vacunació sigui global perquè sigui efectiva”, ha assegurat Argimon, que ha explicat que si el virus va estenent-se genera “noves mutacions i variants”. “Podria ser que una de les variants escapés a la vacuna”, ha advertit.

Per això, ha donat la raó a l’Organització Mundial de la Salut quan adverteix que la tercera dosi de la vacuna no és la solució. “Hauríem d’avançar en la vacunació global”, ha afegit. “La gent viatja, no podem tancar les fronteres Schengen. Ha de ser una lluita global”, ha conclós.

Comentaris

    Avi preocupat 16/07/2021 11:30 am
    Des que l'han fet conseller s'ha tornat "optimista". Abans d'anar amenaçant amb noves variants de preocupació (per VOC) tindria que analitzar com pot ser que se li hagi escapat la variant actual que ja fa mesos que circula, i del comportament de la qual ja ens han informat els britànics. Una "cantada" com la de l'estiu passat AUGMENTADA a nivells de DIMISSIÓ. Sobre tot quan pontifica sobre la possibilitat de que necessitem una tercera dosi, com pontificaven experts de la televisió quan deien que no calia vacunar els joves i ves per on. El debat sobre la tercera dosi no és si sí o si no (cal que s'informi), el debat és si convé donar-la a la gent vulnerable, com es fa a Israel, a tothom o a ningú (debat en curs als USA. La cantarella de que s'ha de vacunar tot el planeta ja la sabem i és certa, però és il.lusori pensar que primer no cal resoldre els problemes locals .

Nou comentari