Argimon confirma que l’oci nocturn continuarà tancat a Catalunya

Amb la incidència actual al país les recomanacions de Sanitat no impedirien reobrir aquests establiments

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha confirmat aquest dijous que l’oci nocturn es mantindrà tancat aquest cap de setmana, malgrat que, segons la guia del Ministeri de Sanitat, Catalunya tindria una incidència que no li impedeix obrir-lo. Argimon ha dit que “en principi pensem que necessitem donar aire a la joventut i a la ciutadania i també a un sector que port un any tancat”. Tot i així el conseller ha recordat que s’està treballant en un pla específic pel sector, amb qui ja hi ha reunions previstes, en el qual es fixarà en quin termini es podrà fer la reobertura. Argimon ha insistit que quan els detalls estiguin enllestits, el Govern comunicarà la data de reobertura.

Comentaris

  Tancats fins el 2022, que se jodan, ara ens toca descansar a nosaltres. 03/06/2021 11:01 pm
  El "Ocio" nocturn no es pot obrir, esta ple de garrulos, fumetes, drogates, ganduls, nomes de veure com parlen per la tele, ja esta tot dir.
  Pedro 03/06/2021 10:44 pm
  Entre " treballant " y " estudiant " llegaremos lejos. No se puede negar que horas si que las dedican a la labor. Bueno, para eso cobran el gran sueldazo que se han auto impuesto.
  Doctor Strangelove 03/06/2021 9:29 pm
  És clar, com ell és un vell xaró, li importa tres pitos el que els joves fem! Per això dic el què dic dels vell: al geriàtric, i deixeu-nos en pau! Doc.

Nou comentari