El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Argimon confirma que l’oci nocturn continuarà tancat a Catalunya
  • CA

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha confirmat aquest dijous que l’oci nocturn es mantindrà tancat aquest cap de setmana, malgrat que, segons la guia del Ministeri de Sanitat, Catalunya tindria una incidència que no li impedeix obrir-lo. Argimon ha dit que “en principi pensem que necessitem donar aire a la joventut i a la ciutadania i també a un sector que port un any tancat”. Tot i així el conseller ha recordat que s’està treballant en un pla específic pel sector, amb qui ja hi ha reunions previstes, en el qual es fixarà en quin termini es podrà fer la reobertura. Argimon ha insistit que quan els detalls estiguin enllestits, el Govern comunicarà la data de reobertura.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a juny 03, 2021 | 21:29
    Doctor Strangelove juny 03, 2021 | 21:29
    És clar, com ell és un vell xaró, li importa tres pitos el que els joves fem! Per això dic el què dic dels vell: al geriàtric, i deixeu-nos en pau! Doc.
  2. Icona del comentari de: Pedro a juny 03, 2021 | 22:44
    Pedro juny 03, 2021 | 22:44
    Entre " treballant " y " estudiant " llegaremos lejos. No se puede negar que horas si que las dedican a la labor. Bueno, para eso cobran el gran sueldazo que se han auto impuesto.
  3. Icona del comentari de: Tancats fins el 2022, que se jodan, ara ens toca descansar a nosaltres. a juny 03, 2021 | 23:01
    Tancats fins el 2022, que se jodan, ara ens toca descansar a nosaltres. juny 03, 2021 | 23:01
    El "Ocio" nocturn no es pot obrir, esta ple de garrulos, fumetes, drogates, ganduls, nomes de veure com parlen per la tele, ja esta tot dir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa