Argimon avisa que la pandèmia és ‘camp abonat’ pel feixisme

El conseller alerta de l’excusa a la COVID per restringir drets i llibertats

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha avisat que la crisi de la COVID està provocant més “desigualtat”. De fet, Argimon ha remarcat que Catalunya és un país desigual i cal tenir present aquesta “diferència si volem tenir un país just i cohesionat”. Un marc en què ha advertit que és terreny adobat pel creixement del “feixisme” que ha “identificat amb les receptes fàcils” en la pandèmia. Així ho ha sentenciat en la inauguració de la 53 edició de la Universitat Catalana d’Estiu a Prada (El Conflent) celebrada aquest migdia. 

Estem en un moment que està trillat per les ideologies d’extrema dreta i feixistes, i estem veient com a Europa i a tots als parlaments i al nostre país no és una excepció ha entrat l’extrema dreta, i en un moment de desigualtat i de crisi, és un moment idoni de recepta fàcil”, ha avisat. “Fugim d’aquesta recepta fàcil per tenir un país més just i cohesionat, i tinguem l’esperit crític necessari”, ha receptat. 

També ha constatat que patim “una crisi de drets i llibertats, estem fent coses en un any i mig que he fet, he avalat i les avalo i algunes les he recomanades” com el confinament o tocs de queda.  Però el conseller ha demanat estar “molt amatent que els drets -que ja veníen retallats abans de la COVID- no siguint també l’excusa per seguir retallant drets i llibertats perquè està governant un any i mig a cop de decret és molt fàcil”. 

Comentaris

  Doctor Strangelove 16/08/2021 2:19 pm
  Aquest tio és idiota rematat. Confon feixisme amb comunisme. I ho torno a repetir per n-èssima vegada: els metges estan per curar, no per pensar! Clar amb un batxiller, com a cap, nom,estranya que trii als més idiotes! Doc.
   Doc 16/08/2021 6:06 pm
   I tu has parlat mai amb ell?. I jo, que crec que no he parlat mai amb tu, tambe podria dir bajanades, com les que ens tens acostumats, tot hi referint-me a tu. La gent miserable, que opina, viu enfangat en les seves propies, i d'aqui no surt, ni sortira. Doc
  Anònim 16/08/2021 2:30 pm
  Pues ya sabes. Ponte a sembrar y a medida a, que vanyan saliendo le pones una pegatina y lo mandas pa Msdrid
  MHP 16/08/2021 3:14 pm
  Cada dia mes penòs, aquest Govern pensa que tots son com ells
  Pedro 16/08/2021 4:08 pm
  ¿ Ese ha aprobado un test de inteligencia ?
  uno que vive en Tabarnia 17/08/2021 10:45 am
  ja surt tota la xuscada de Ñ, posanse com a savis, i com sempre l,inutil de un que es fa dir doc, será dog? aixo es el que millor el defineix

Nou comentari