Aragonès celebra l’acord del Prat i en reclama la gestió per a Catalunya

El president de la Generalitat recorda a Aena que el projecte ha de "respectar l'equilibri mediambiental"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha celebrat aquest dilluns l’acord per a l’ampliació de l’aeroport del Prat i ha assegurat que totes les inversions que es concretin caldrà que compleixin amb quatre punts essencials. “S’adoptin des del respecte a l’equilibri mediambiental, la gestió de l’aeroport des de Catalunya, la millora de les connexions amb els altres aeroports catalans i l’aval de la Comissió Europea”, ha enumerat Aragonès en un fil a Twitter just després de l’anunci a la Comissió Bilateral.

“Aprofitem-ho per redefinir el model aeroportuari de Catalunya, que ha de ser congruent amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030”, ha continuat el president de la Generalitat. “Ara cal seguir treballant en el marc de la taula Institucional sobre el futur de l’aeroport que va constituir la Generalitat”, ha recordat Aragonès, que ha finalitzat assegurant que l’ampliació del Prat es concretarà en el pal director “que s’ha de basar en un ampli acord fruit del treball dels municipis i institucions implicades”.

Comentaris

  Peret, fas pudor de m..... 03/08/2021 4:54 am
  La merdosa gestió reclama aquest homenet ridicul i venut al psoe.155. Una pastanga pel conillet de llet Aragones del Caudillo junqueras, POR DIOS. QUINA VERGONYA DE PALLASSO ARAGONES.155. Plega ja i canviat els calçotets, venut espanyol, indigne poc honorable Peret el Tontet
  Joan de Sant Andreu 03/08/2021 8:43 am
  A Madrid tal lis doy La Ricarda i el nostre territori. Només pensen en guanyar més pels seus comptes a Madrid, que no pas aquí. Vergonya de polítics que sou, tant els uns com els altres. Aneu-s en a la merda, no us penso votar més.
  Traïdor 03/08/2021 10:07 am
  Porc traïdor

Nou comentari