El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aquaservice subministra 78.400 litres d’aigua als sanitaris de 49 centres catalans des del març
  • CA

Aquaservice ha subministrat gratuïtament més de 78.400 litres d’aigua al personal sanitari de 49 centres de Barcelona, Tarragona i Lleida des de març, dins del projecte ‘Aigua Solidària’ durant la crisi pel coronavirus.

La distribuïdora d’aigua embotellada amb dispensador va iniciar al març un operatiu de subministrament “gratuït, permanent i il·limitat” per a atendre sanitaris de 182 hospitals, hotels medicalitzats, centres sanitaris i residències d’Espanya, informa en un comunicat.

La companyia mantindrà la iniciativa “mentre es mantinguin aquestes circumstàncies extraordinàries i les necessitats de subministrament d’aigua” amb la finalitat de fer costat al sistema de salut pública en aquesta crisi sanitària.

PERSONAL I TAMBÉ PACIENTS
 

En tot l’Estat s’han subministrat 224.782 litres, amb 18.371 unitats (garrafes i caixes d’ampolles de 50 centilitres, per a personal i pacients respectivament), i els centres catalans han rebut 6.408 d’aquestes unitats.

L’empresa ho ha fet posant a disposició dels punts sanitaris el seu sistema de distribució amb equip de repartidors propi, proporcionant atenció integral capaç de subministrar als hospitals en qüestió d’hores “per portar aigua allà on més es necessita, els centres de salut públics”.

‘Aigua Solidària’ va començar al març a la Comunitat de Madrid atenent l’hospital temporal a Ifema i els centres públics Hospital del Henares, Hospital de Fuenlabrada i Hospital Príncep d’Astúries, a més de donar ampolles d’aigua per a hospitalitzats en altres centres públics, com l’Hospital Infanta Leonor Vallecas, Hospital Universitari de Getafe, Hospital de Guadalajara i Hospital de Torrejón de Ardoz.

Després de decretar-se l’estat d’alarma, Aquaservice va activar un servei d’urgència de distribució d’aigua embotellada amb dispensador als hospitals per als sanitaris, i després es va ampliar “a aquells centres que van sol·licitar l’ajuda de la companyia en diferents punts d’Espanya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa