Aquaservice activa el subministrament d’aigua per a l’hospital de campanya d’Ifema

Aquaservice ha muntat un operatiu especial per oferir un subministrament gratuït, permanent i il·limitat per a atendre les necessitats de personal sanitari de l’hospital provisional d’Ifema, muntat per la Unitat Militar d’Emergències (UME), així com d’altres tres hospitals públics de Madrid.

Es tracta de l’Hospital del Henares, Hospital de Fuenlabrada i l’Hospital Príncep d’Astúries, als quals se suma el subministrament gratuït d’aigua de 50 centilitres per a l’atenció dels malalts hospitalitzats per la infecció del coronavirus en quatre hospitals públics més: l’Hospital Infanta Elionor Vallecas, l’Hospital Universitari de Getafe, l’Hospital de Guadalajara i l’Hospital de Torrejon d’Ardoz.

Després decretar l’estat d’alarma per Covid-19 el passat diumenge 15 de març, tots aquests hospitals van sol·licitar ajuda a Aquaservice, segons explica en un comunicat la companyia distribuïdora d’aigua embotellada amb dispensador.

L’empresa va assignar “immediatament” els recursos necessaris per prestar un servei d’urgència i de distribució d’aigua embotellada amb dispensador als hospitals per atendre les necessitats de personal sanitari de Madrid, comunitat que registra fins ara el percentatge més alt de pacients hospitalitzats.

Mentre es mantinguin aquestes circumstàncies extraordinàries i les necessitats de subministrament d’aigua en aquests hospitals, Aquaservice mantindrà el pla d’ajuda als centres sanitaris, prestant els seus serveis de manera gratuïta per donar suport al sistema de salut pública en els seus esforços per resoldre la crisi sanitària actual.

Nou comentari