El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cues de nou quilòmetres a l’AP-7 per un accident entre dos camions
  • CA

Un accident entre dos camions a l’AP-7 a Roda de Berà complica aquest matí la circulació de manera important. L’incident s’ha produït en sentit nord a primera hora d’aquest matí, però el cas és que un encanç entre dos cotxes ha complicat encara més la situació. Aquest segon incident s’ha produït per culpa de la cua generada per l’accident dels camions.

El primer accident ha obligat a tallar en un primer moment dos carrils en sentit nord al punt quilomètric 224, mentre que el segon ha provocat el tall complet de la via. Cap a les nou del matí continuen tallats dos carrils al quilòmetre 224 i s’han generat retencions en un tram de nou quilòmetres des d’Altafulla. A conseqüència de les afectacions, l’N-340 registra també més de quatre quilòmetres de cues. Els Bombers hi treballen amb quatre dotacions.

Aquesta cua es produeix unes hores després que en aquesta mateixa autopista s’hagi començat a desmantellar el peatge de la sortida 33. Segons va informar fa uns dies la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, les tasques de desmantellament van començar ahir a les 10 de la nit i continuaran fins la 1 del migdia de divendres. Afectarà els moviments de sortida i entrada de l’autopista.

La notícia també arriba una setmana després que un motorista morís després d’accidentar-se amb un turisme a l’AP-7, a l’alçada d’Aiguaviva (Gironès). Els fets van passar pels volts de les cinc de la matinada. Per causes que s’estan investigant, els dos vehicles van topar en el quilòmetre 66 de l’autopista. Com a conseqüència del xoc, el motorista va perdre la vida. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques que no van poder fer res per salvar la vida de l’home.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa