Col·lapse monumental a l’AP-7

Les cues més importants s'han registrat al Vallès Occidental, tant en direcció a Girona com en sentit cap a Tarragona

L’autopista AP-7, ara lliure de peatges, s’ha tornat a col·lapsar en l’operació sortida d’aquest divendres, que coincideix el pont del Pilar, que enllaça el cap de setmana amb la festivitat de dimarts, el dia de la hispanitat. Avui, però, els embussos han estat encara més grans que de costum, ja que s’han produït tan en sentit sud com en sentit nord. A més, s’han registrat accidents -on els conductors han resultat ferits lleus- que han complicat una mica més la situació a la xarxa viària catalana. L’AP-7 està a hores d’ara col·lapsada des de Barcelona fins a Sant Sadurní d’Anoia, amb incidència especial a Martorell. Les cues més importants s’han registrat al Vallès Occidental, tant en direcció a Girona com en sentit cap a Tarragona.

A banda de l’AP-7, altres vies com ara l’A-2 a Castellbisbal o la C-15 a la Torre de Claramunt també han registrat embussos. Les rondes de Barcelona també han presentat força trànsit en alguns moments, en especial la Litoral, on s’hi ha produït un accident. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), de les tres a les sis de la tarda han sortit 96.000 vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona, només el 19,2% del previst.

Cap a les 19.30, el major embús es localitzava a la ronda Litoral en sentit Llobregat, amb una cua de sis quilòmetres generada per l’accident. En sentit nord, la situació era una mica millor, però tot i així es registraven dos quilòmetres de retenció a l’alçada del nus de la Trinitat.

A banda, la circulació de vehicles és intensa a la ronda de Dalt. Les complicacions s’han produït en tots dos sentits de la marxa, amb uns cinc quilòmetres de circulació lenta. El carril bus VAO, que enllaça Barcelona amb el Vallès, s’ha mantingut obert al llarg de la tarda per descongestionar el trànsit de sortida de la ciutat.

Comentaris

  Cassanenc. 08/10/2021 8:21 pm
  Magnífic!. Si els urbanites no poden fer cua, per a ells no és festa. Estaràn d'alló més contents.
  Català 09/10/2021 7:55 am
  Però, no quedàvem que a Barcelona s'hi està tan be?. Aleshores, a què ve aquesta fugida setmanal?.
  TOM 09/10/2021 8:43 am
  En comptes d'ampliar l'aeroport per què no s'amplien les rondes ? o les tindrem igual que com les van contruir en un inici ( dos carrilets a la litoral i tres a la de Dalt i sense vorals d'emergència ) fins al segle 32 ?

Nou comentari