El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC activa un servei gratuït d’assistència i suport psicològic pel coronavirus
  • CA

L’ANC ha activat un servei gratuït d’assistència i suport psicològic per a casos relacionats amb la gestió de la crisi sanitària del coronavirus, tant per a malalts com per a persones del seu entorn. Així ho explica l’entitat a través d’un comunicat d’aquest divendres. El servei l’impulsa la sectorial de psicologia de l’Assemblea, amb professionals d’aquest àmbit disponibles per atendre dubtes i inquietuds al telèfon 93 347 1714, extensió 1036. El servei s’oferirà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Per altra banda, l’ANC continua la VIII Assemblea General Ordinària virtual, i avui els associats votaran les esmenes a la proposta d’actualització del full de ruta de l’entitat.

Pel que fa a l’AGO -que va començar dijous i s’allargarà fins diumenge-, ahir es van votar les esmenes a la totalitat del full de ruta, i les esmenes parcials dels Estatuts i del Reglament de règim intern. L’ANC explica que la primera jornada es va desenvolupar “correctament” i amb “un grau molt elevat de satisfacció” tant per part dels participants com per part de la comissió organitzadora de l’Assemblea General.

Fins a les 15 hores de demà es vota el bloc 2, corresponent a les esmenes a la proposta d’actualització del full de ruta. El segon bloc s’ha obert ja que les dues esmenes a la totalitat del full de ruta -que es votaven en bloc 1- van resultar rebutjades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa