El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aliança entre Damm i Calsberg perquè la cervesera catalana distribueixi la marca Grimbergen
  • CA

La firma cervesera Damm ha ampliat l’acord establert el passat mes de juliol amb la companyia danesa Grup Carlsberg. A partir del gener del 2021, l’empresa catalana distribuirà en exclusiva la marca de cervesa belga Grimbergen a l’estat espanyol, Andorra i Gibraltar. Segons fonts de la companyia, el nou contracte amplia l’abast geogràfic de l’acord inicial de la distribució de la marca Carlsberg per part de Damm.

Les cerveses Grimbergen estaran disponibles tant en el canal d’alimentació com en el d’hostaleria en aquestes de les àrees geogràfiques que corresponen a Damm. La firma catalana s’encarregarà de les vendes i el màrqueting de Grimbergen, incloent-hi la comunicació, activitats d’activació de consumidors i promoció directa en el punt de venda, amb la finalitat d’incrementar el coneixement de la marca entre els consumidors.

Grimbergen és una marca de cervesa belga que es remunta a l’any 1128, quan Sant Norberto de Xanten va fundar una abadia a la ciutat belga de Grimbergen. Les seves cerveses “són naturalment dolces i tenen sabors complexos amb molta personalitat”, explica Damm. Actualment, les cerveses Grimbergen estan disponibles en més de 50 països d’arreu del món i ara, amb Damm, arribaran també casa nostra. La cartera de productes de Damm inclourà Grimbergen Blonde, Grimbergen Double Ambrée i Grimbergen Belgian Pale Ale. Totes aquestes varietats estaran disponibles en ampolles de 33?cl. Damm també subministrarà Grimbergen Double Ambrée en barrils de 20 litres.

Segons Damm, “la formalització d’aquest nou acord confirma la consolidació de l’aliança entre totes dues companyies”. “Els bons resultats obtinguts després de l’inici al juliol de la distribució de la marca Carlsberg a la península han fet possible que s’ampliï l’abast territorial de l’acord vigent assumint Damm a partir de gener del 2021 la distribució de Carlsberg també a les Canàries, Andorra i Gibraltar”, afegeixen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa