El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alerten de la necessitat d’acompanyar la gent gran aquest estiu
  • CA

L’empresa d’assistència domiciliària Asisted ha alertat aquest dimecres de la necessitat d’acompanyament de la gent gran durant l’estiu arran la crisi de la Covid-19, ja que es pot veure agreujada la sensació de solitud que poden tenir.

Segons l’INE, a l’estat espanyol hi ha dos milions de persones de més de 65 anys que viuen soles, i l’empresa, en la línia de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia, ha alertat de l’impacte que té la soledat, concretament en el seu estat físic i mental, segons un comunicat d’Asisted.

Els efectes del confinament poden manifestar-se de forma progressiva al llarg de el temps i la companyia considera “important” no descuidar l’atenció en aquests mesos d’estiu, claus per garantir l’acompanyament i assistència sanitària adequades.

La companyia posa a disposició de les persones dependents i les seves famílies un servei d’atenció 24 hores, proporciona un servei personalitzat en funció de les necessitats tant de l’assistit com dels seus familiars i promou i incentiva activitats i sortides fora del domicili.

Asisted compta amb nou seus a Catalunya i dona servei a més de 250 municipis, la majoria dels quals de les demarcacions de Barcelona, Girona i Tarragona, i compta amb una plantilla de 750 treballadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa