Ajornat el Festival de Cinema de Màlaga pel coronavirus

 

La 23 edició del Festival de Cinema de Màlaga, que havia de començar aquest divendres i fins el pròxim dia 22 de març, ha estat ajornat pel coronavirus, segons han confirmat aquest dimarts des de l’Ajuntament. Així, a través d’un missatge a Twitter, l’Ajuntament de Màlaga ha confirmat la decisió d’ajornar la celebració del Festival de Cinema “per la incertesa que genera l’evolució del coronavirus”.

“Tot i que les autoritats sanitàries no impedeixen expressament mantenir-lo, la seva recomanació de no viatjar dificulta que la cita es desenvolupi amb normalitat”, ha apuntat. Precisament, l’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, aquest dimarts en roda de premsa, ha incidit, sobre la possibilitat de suspendre’l, que estarien atents al que el govern espanyol comuniqués, confiant que pogués celebrar-se.

En concret, un total de 25 audiovisuals -21 pel·lícules de les quals 17 van a concurs-, participaven en la Secció Oficial, que conjuminava noms consagrats i joves promeses i que, per primera vegada, inclou quatre sèries, tot i que fora de concurs. La gala d’inauguració, prevista aquest divendres, havia d’estar presentada per l’actor Brays Efe i la de clausura a càrrec de l’actriu Maggie Civantos.

Nou comentari