El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una administració de l’Hospitalet reparteix dos grans premis en sis mesos
  • CA

L’administració número 9, el Gat Negre de L’Hospitalet de Llobregat, que aquest dijous ha repartit part del tercer premi del Sorteig Extraordinari de Reis, el 19.467, va repartir al juny de 2021 el pot especial de El Joker de la Primitiva valorat en 1 milió d’euros. En declaracions a l’agència de notícies Europa Press, l’administrador del local, Antonio Ávila, ha expressat la seva satisfacció per haver repartit tanta sort i ha assegurat que els treballadors de l’administració “posen molt esforç i dedicació”.

Un dels seus companys havia comprat un dels dècims guanyadors i la majoria d’ells els van vendre per màquina en l’administració de loteria, a la qual ja s’ha acostat una de les premiades.

A Terrassa Llaminadures Ca n’Aurell, un establiment que combina la venda de llaminadures i loteries, ha repartit part del segon premi. “Tenia la intuïció que repartiríem un premi”, ha assegurat a Europa Press la seva propietària, Vanesa Martínez. Martínez seguia el sorteig des de casa i, en veure lo repartit que estava el segon premi, ha fet una cerca a Google i ha comprovat que el seu establiment estava en la llista dels qui l’havien repartit. “I després m’ha trucat la meva mare perquè l’havien trucat els periodistes!”, ha relatat.

Es tracta d’un establiment familiar, que té més de 60 anys d’història i que ha estat en mans de tres generacions: avi, mare i filla, i que l’11 de juny de 2020 va repartir 1,4 milions d’euros amb La Primitiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa