El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
37 casos de Covid entre els 18.000 membres de meses electorals 15 dies després del 14-F
  • CA

D’un total de 18.000 membres de meses electorals al 14-F, quinze dies després hi ha 37 persones que s’han infectat amb la Covid-19, però no és possible determinar si s’han contagiat per un contacte del dia de les eleccions, ha dit el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, aquest dimarts.

Salut ha fet el seguiment de la incidència entre aquestes persones i ha fet la comparació amb un grup de la mateixa edat i gènere i del mateix lloc de residència. La incidència ha estat fins i tot menor entre les persones que van treballar a les meses. Entre la població de control s’han declarat 43 casos. “Cap diferència significativa”, ha dit Argimon.

El doctor ha dit que el 14-F demostra que “unes mesures ben implementades, molt estrictes i rígides dificulten molt la possibilitat que hi hagi una infecció”. “No són 37 casos adquirits el dia de les eleccions, probablement al llarg d’aquests 15 dies, potser algun cas, però no necessàriament ha de venir per un contacte del dia de els eleccions”, ha remarcat Argimon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa