Zoido posa en dubte que Forcadell pugui tornar a presidir el Parlament

Afirma que investir telemàticament Puigdemont implicaria “ridiculitzar” el poble de Catalunya
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido.
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido. | ACN

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha posat en dubte aquest dijous que Carme Forcadell pugui tornar a presidir el Parlament de Catalunya, tal com estarien negociant Junts per Catalunya i ERC de cara a la composició de la nova cambra catalana. En declaracions a la COPE ha recordat les informacions sobre el contingut de la declaració de Forcadell davant el Tribunal Suprem. “Jo no vull recordar que és el que es va dir que havia comentat Forcadell per ser posada en llibertat, però d’allò que va dir també n’haurà de retre comptes”, ha dit, “perquè ja Justícia en aquest país no va al ritme de les necessitats polítiques”. Zoido també ha afirmat que investir telemàticament Puigdemont complicaria l’escenari a Catalunya. “Prefereixo que el temps els ho tregui del cap a aquells que ara s’estan pensant que es pot fer, perquè seria cridar encara més l’atenció i sobretot ridiculitzar un poble que no s’ho mereix”.


El ministre ha aprofitat per advertir que qualsevol “pantomima” o “estratègia per burlar el marc constitucional” serà “objecte de recurs” per part del govern espanyol, de manera que “ui se salti la llei, pagarà”. 

 

Les urnes de l’1-O
 

Zoido també ha admès errors en el procediment que l’Estat va establir per detectar les urnes del referèndum de l’1-O. “Van burlar tots els controls”. En tot cas ha culpat els Mossos del balanç de la jornada, perquè “no van complir amb el requeriment de la Justícia per evitar l’obertura dels col·legis electorals ni van requisar les urnes”. 
 


Zoido també s’ha afegit a les veus que des del PP i des del PSOE emplacen la cap de llista de Ciutadans, Inés Arrimadas, a intentar formar un govern a Catalunya. Segons el ministre de l’Interior, Arrimadas “ha d’oferir un programa electoral”.
Comentaris
Cuida't del teu país que la erda us arriba al coll
Qui ridiculitza el poble espanyol és tenir un porquet feixista de ministre. No parlis pels catalans, no et ningú per fer-ho, estrangerot.
Ridiculitzar?
I aquest senyor, en la meva opinió personal i fent us del meu dret d'expresió, no és ridicul?
LUIS
El ridiculo ante el mundo es el que ya han hecho ellos. Fuerzan unas elecciones tras encarcelar a los adversarios politicos, y resultan que el pueblo vuelve a dar mayoria absoluta a los perseguidos, para restituir el legitimo gobierno. Ahora no saben por donde salir, y se desesperan con solo pensar que la voluntad de un pueblo es inquebrantable por mucha violencia y amenaza que usen. Otro fascista del 78 rabiando de ira ante los microfonos de la emisora heredera de la inquisición.
J.M.
Ridiculitzar és el que heu fet vosaltres amb tot plegat, des del setembre fins ara. Que ve a dir ara aquest salvapátries!
anna
I condecorar els policies que van reprimir-nos l'1-O no?
Pau
També jo dubto que aquest pugui ser ministre i jutge. Clar que si tenim en compte el nivell dels ministres i dels jutges espanyols, llavors, sí... Clar.
Investidura telemática
¿Ridículo? El que haréis vosotros ante todo el mundo cuando se vea qué clase de régimen fascista hay en España, que el presidente electo en las urnas no puede tomar posesión de su cargo. Tenéis miedo de que en la UE no se empiece a pensar en aplicar a España lo que se quiere aplicar a Polonia.
Elisa
Au!! Cuidet d'anar tapant la merda que tens al teu partit i no bordis més!!
El bufón
Este mediocre acomplejado, aprovecha, que los listos del PP están desaparecidos en combate, para hacer una entrevista detrás de otra, para decir todas las sandeces que se le pasan por esa cabeza abotargada por el colesterol. Enterado, busca las urnas, que todavia no sabes de donde salieron. Y comparte la comida con los tuyos, que vas a reventar de tanta caloria.
jordi
El que realment pensa és que seria un ridícul per espanya que el president de Catalunya hagués de dirijir el seu país desde l'exili
Zoido vamós a tomàr unas copichuelas, anda
D'on no n'hi ha no en raja
Intentar ridiculitzar el poble de Catalunya, són les declaracions d'aquest individu, que sembla que també deu ésser cosa del 155, vol substituir les bajanades de Garcia Albiol, ja cremat i en hores baixes...
Ni fu ni fa
Només faltaria que en ZOIDO per el 155 vingui a dir-nos qui ha de presidir el PARLAMENT i qui el PRESIDENT de la GENERALIRAT....De això el PP es diu DEMOCRACIA.
Joan Jaume
Ridiculitzar Espanya una altra vegada, segurament !
Yo zoy la juztizia, oing, oing
España Miserable
pum i carrero voló
Obre els ulls
Putu garrulu! Vergonya, fàstic,imatge deplorable. ministre de les clavegueres. CARDA EL CAMP!!!
República Catalana
Amb la cara paga l''hidalgo' aquest. Sembla com si el ppsoecs els fabriqués en sèrie aquesta colla de pòtols fatxendes.que governen el Titànic.
No em treu el son ser el primer però potser serem el primer país en investir un país per teleconferència. Segurament no hi ha res que ho impedeixi i tinc entès que el President en sap força d'això.
Bocamoll
No val la pena ni escoltar-lo.
Joan (Born)
I jo poso en dubta que estigui capacitat per qualsevol càrrec públic...i inclòs la seva comunitat de veïns...!!!
Avui
No te desesperes mas, fascista Rajoi , I compadres,.....vuelve a imponer elecciones,...I veras que despues de un mes, ..ya somos michos mas los independentistas,...gracias a ti, fascista del 155...ignorante contra el progreso, de españa,..con los pantalones bajados ante europa,, pio, pio...pp ruina de españa.
federalista
luis que parles un castella que ni el cid, que ets un mes dels xarnegos acomplexats al estll del rufian pel ple de merda i altres,perque odias al teu pais dien-te luis i parlant un castella mes clar que el mio cid, mare meua quina malatia mental n'hi ha a catalunya, quin mal ha fet la burguesia lladre del 3 per cent i els seus caps madre superiora i home en uns pobres cervells xarnegos i febles., pero res si per fi l'escola i la tele passa a mans espanyoles, i els lladres del 3 per cent se'n va
federalista
deia que per fi amb l'escola i la tele en mans normals els cervlles febles xarnegos i adoctrinats es poden revertir, be el seu cas es dificil amb l'odi bilis i merda que porta pero en latres casos pot ser.
Elisa
per el "federalista", potser el Luis es xarnego, però jo tinc molt amics xarnegos que son mes independentistes i catalanistes que tu, perquè dir-se federalista deu voler dir que encara no has passat pàgina i estàs per la tercera via, no? doncs posat al dia, perquè estàs fora de lloc! Ah! i segurament en Rufián et dona 40 voltes!!
Maria
Aquest senyor tan embafat, que sembla que s'ha engolit un porc, que pari de parlar i de tocar els collons a Catalunya. Que es preocupi de la merda del seu partit que ja els està sortint per les orelles
Obre els ulls
Existeix medicació pel federaliste
Jose
Si la Preside ja saben lo que hay

envia el comentari