Díaz decideix “obrir un nou cicle” en la política espanyola

La vicepresidenta del govern espanyol Yolanda Díaz i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han segellat aquest dissabte a València una aliança per “caminar juntes” i “obrir un nou cicle” en la política espanyola, informa l’agència Europa Press. En l’acte han estat acompanyades per la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra; la portaveu de Más Madrid, Mónica García, i la portaveu del Moviment per la Dignitat i la Ciutadania a Ceuta, Fátima Hamed Hossain. Totes han apostat per “caminar juntes” des de la “diferència” per fer “bona” política i “obrir un nou cicle”.

Les dirigents han protagonitzat la trobada #OtrasPolíticas al Teatre Olympia de València, un acte en el qual han posat en comú les seves idees sobre temes d’actualitat com ara les pensions, la feina, la ultradreta i els governs de coalició. L’esdeveniment s’ha fet en un format de tertúlia i s’ha vist interromput uns minuts quan una dona ha cridat la consigna “les dones no som una ideologia”.

Yolanda Díaz ha remarcat que “el millor encara ha d’arribar” i s’ha dirigit a les quatre dirigents amb un missatge: “Fem coses petites, somiem en gran i caminem juntes amb vosaltres davant”. Una idea que han repetit les altres participants. Mónica García ha remarcat que “s’obre un nou cicle en el qual les dones som les protagonistes”. “Ens agrada la bona política i farem una política bonica”, ha assegurat, en la mateixa línia que Oltra: “Em quedaria amb què caminem juntes des de la diferència, des de l’escolta i l’amor”.

Al mateix temps, Ada Colau ha apel·lat a la “il·lusió, futur i esperança” i ha assegurat que la diversitat no és quelcom dolent, “és quelcom bonic”. “Ens agrada posar-nos d’acord en la diversitat”, ha afirmat. Fátima Hamed ha apostat per “la política de la gent normal i corrent per la gent normal i corrent”.

Comentaris

  Llobregat Novembre 13, 2021 | 15:28
  Se nota. Primera "novedad" que han echo es colocar un franquista neoliberal corrupto / mafioso al TC. Buen comienzo de izquierda españolista franquista. Nada nuevo a cara al sol.
  Manel Novembre 13, 2021 | 15:52
  Fer pallasssdes i pendres la política com un joc tal i com ho heu fet a dalt de l'escenari no obre cap cicle, sinó que perllonga i perpetua el circ polític español. Això si, hem canviat el génere dels pallassos. Felicotats
  Doctor Strangelove Novembre 13, 2021 | 20:51
  Que coi fot aquesta dona del cap tapat? Porta el puny dret cap a d'alt! Que s'ha begut l'enteniment? Doc
  Tripartit no, gràcies Novembre 13, 2021 | 21:46
  Els Pudents de Madrid i la Comuna Pudenta de Barcelona de bracet per donar suport al PPSOEMOC'S. No és el que han fet fins ara ? Doncs quina és la notícia ?
  88 Novembre 13, 2021 | 22:04
  Tot això és merda . Ñorda ... és clar !
  Discriminació o aprtheid hitlerià colau de Franco Novembre 14, 2021 | 05:46
  Cara al Sol al nou racisme de classe femenina. PUR RACISME COLAU mujeriego.
  Jaume l'Alre Novembre 14, 2021 | 07:24
  aquesta Mónica Oltra, una altra desnaturalitzada que no sap ni qui és i on és. Pobreta.
  Astrid. Novembre 14, 2021 | 11:03
  Colau fa currículum per fer salt al congréso de los diputados o al Señado o a lo mejor le tocará alguna puerta giratoria en Endesa por eso ya estamos pagando la factura de luz por las nubes.
  Fartmac Novembre 14, 2021 | 11:30
  Tots aquests s'autoproclamen de "izquierdas" però després sempre acaben de braçet amb de derechas franquistas. Pura trepolandia.

Nou comentari