El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Yolanda Díaz demana que el PSOE “s’aclareixi” amb la reforma laboral
  • CA

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha demanat aquest dilluns al PSOE que “s’aclareixi” amb la reforma laboral, i ha assenyalat que “una part del govern“, en referència als socialistes, “vol que es mantingui l’statu quo“. La ministra ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació després de participar en la inauguració d’una jornada sobre el futur de l’envelliment a Santiago de Compostela. La ministra ha insistit que cal derogar la reforma laboral del PP. “No fer-ho és seguir mantenint la precarietat”, ha manifestat. Segons Díaz, la reforma laboral que ella defensa planteja un escenari “molt més ambiciós“. Ha dit, doncs, que la reforma del mercat de treball prevista al pla de recuperació europeu fa “molt més que derogar” la del PP.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la vicepresidenta segona ha estat preguntada per la disputa que existeix pel lideratge de les negociacions amb la vicepresidenta primera, Nadia Calviño, i ha opinat que “el debat és de continguts, i no de persones”. En aquest sentit, ha assegurat que ella mai no discuteix sobre els càrrecs, i ha assenyalat que aquesta negociació “no va de qui lidera, va de què farem en la principal reforma del mercat de treball del nostre país“.

Díaz ha reconegut que ara mateix la coalició entre PSOE i Podemos passa per un moment “delicat”. De totes maneres, ha assegurat que ella té un compromís “personal i ètic” amb la coalició. És per això que ha promès que ella seguirà “defensant” el “govern progressista”. Així mateix, ha garantit que ella serà “l’última d’aixecar-se” de la taula de negociació sobre la reforma laboral, així com complir amb l’objectiu d’aprovar la reforma abans que acabi l’any. La ministra ha estat preguntada sobre la reunió entre PSOE i Unides Podem d’aquesta tarda per abordar la crisi, i ha demanat deixar treballar els equips negociadors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a octubre 25, 2021 | 14:04
    Luisnomeacuerdo octubre 25, 2021 | 14:04
    Autoridades, autoridadas , este es el nivel de los amigos de los fascistas independentistas vascos y catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa