Yolanda Díaz: “Al govern tots estem d’acord amb les paraules de Pablo Iglesias”

El vicepresident de l'executiu va afirmar que "a Espanya no hi ha una situació de plena normalitat democràtica

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha mostrat el seu suport a les declaracions de Pablo Iglesias on assegurava que a Espanya “no hi ha una situació de plena normalitat democràtica” i ha afirmat que tot el govern espanyol subscriu aquesta opinió. “És tan evident el que pensa el govern que ahir es va registrar una iniciativa per corregir l’anomalia”, ha dit en referència a la proposta perquè no es castiguin amb presó els “excessos verbals” de les manifestacions artístiques. Díaz ha dit que les paraules d’Iglesias són “claríssimes” i ha afegit que és “una defensa de la democràcia”. La ministra ha dit que “és tan evident el que pensa el govern” que si no hi estiguessin d’acord amb Iglesias no haurien registrat la iniciativa per “corregir el dèficit”.

“Tot Espanya sap que tenim rapers que han d’entrar a presó, que tenim el PP més corrupte de la història el saqueig del qual ha costat 90.000 MEUR a les arques públiques i mentre ens retallaven i privatitzaven ens saquejaven i ens estaven robant. Anormalitat democràtica? Sembla normal això? Jo crec que no és normal”, ha sentenciat.

Un govern d’esquerres

Díaz ha participat en una atenció a mitjans a Cornellà de Llobregat amb la candidata d’En Comú Podem, Jéssica Albiach. La ministra ha demanat el vot pels comuns per un govern “realment d’esquerres” i ha apuntat que “la clau està no en declarar-se d’esquerres sinó en ser tots els dies el que un diu que és”.

En aquest sentit ha criticat sense mencionar-lo el PSOE i h dit que el que seria realment d’esquerres és no oposar-se a pujar el salari mínim o a garantir un habitatge digne i no voler retallar les pensions.

Comentaris

    remigio III 10/02/2021 3:58 pm
    Exacte. Es pot dir més alt, però no més clar. Iglesias , el atacat inclòs a les portes de casa seua, ho va dir molt clar i, "a buen entendedor pocas palabras bastan".

Nou comentari