El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vuit ministres del govern Rajoy donen suport públic a la candidatura de Casado
  • CA

 

María Dolores de Cospedal, Jose Manuel García-Margallo, Jorge Fernández Díaz, Isabel García Tejerina, Rafael Catalá, Dolors Montserrat, Juan Ignacio Zoido i José Manuel Soria han donat suport públic a la candidatura de Pablo Casado a la presidència del Partit Popular. Casado s’haurà de disputar el càrrec amb la que va ser vicepresidenta del govern de Mariano Rajoy i companya dels vuit exministres que ara donen suport al seu oponent en el Congrés Extraordinari que el PP celebra aquest divendres i aquest dissabte. Els vuit han signat un comunicat en què consideren que la candidatura de Casado representa la “renovació i l’experiència” que calen al PP, així com la “consolidació” com a projecte polític “més fort, més unit i guanyador a Espanya”.

 

També recorden que la candidatura de Casado “integra cinc dels sis candidats” que es van presentar a la primera volta del procés d’elecció del president que substituirà Mariano Rajoy al capdavant del partit conservador. Això, indiquen, demostra una “alta capacitat d’integrar a una àmplia majoria” dels militants que van votar en aquella primera fase.

 

Finalment, els vuit exministres de l’era Rajoy opinen que la candidatura de Pablo Casado presenta un projecte polític “il·lusionant en defensa de la democràcia, la llibertat i la unitat d’Espanya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa