El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VOX i Cs presenten accions legals contra els indults al Tribunal Suprem
  • CA

Els líders de Vox i de Ciutadans, Santiago Abascal i Inés Arrimadas, tenen previst anar aquest dijous a les portes del ‘Tribunal Suprem per donar a conèixer les accions legals que presentaran per la concessió d’indults als presos polítics catalans.

Els taronges consideren que els presos polítics han sortit aquest dimecres de la presó després de ser indultats pel govern de Pedro Sánchez “sense penedir-se de res i redoblant el seu desafiament” per aconseguir la independència de Catalunya.

Per altra banda, Abascal compareixerà a les 13.00 hores amb la plana major del seu partit –Javier Ortega Smith, Macarena Olona, ​​Iván Espinosa dels Monteros, Marta Castro, Ignacio Garriga, Joan Cremades i Jorge Buxadé– per anunciar les mesures jurídiques que la formació d’extrema dreta impulsarà contra els indults.

Ja abans que els indults s’aprovessin aquest dimarts en Consell de Ministres, Vox va anunciar que treballava en la presentació d’una querella contra el Consell de Ministres que es formalitzaria en cas que se signés els decrets que van ser publicats aquest dimecres al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa