Vox engega una campanya exigint presó pels "separatistes"

El partit d'ultradreta mostra un vídeo en què militants despengen estelades en diferents punts de Catalunya
El líder de Vox, Santiago Abascal, parlant amb periodistes el 6 de setembre | VOX (TWITTER)

El partit d’ultradreta Vox ha iniciat una campanya a les xarxes socials per exigir que s’apliqui de manera immediata l’article 155 de la Constitució espanyola a Catalunya. Mitjançant l’etiqueta #ArrancaLaBasuraSeparatista, la formació proposa la detenció i processament judicial “dels sollevats en el cop d’Estat separatista”. Així mateix reclamen la “devolució urgent de les competències d’Educació, Sanitat i Justícia”. Davant el que consideren un “desafiament”, Vox vol que es deroguin les “normes autonòmiques discriminatòries”. En un vídeo difós a través del seu compte a Twitter, Vox mostra com un grup de militants del partit despengen estelades en diferents punts de Catalunya. El partit diu que ho fan “complint patriòticament amb el seu deure davant la inacció del govern” espanyol.


 
Comentaris
jo
Pobre xúsma franquista
Serret
Jajajaja, pobres desgraciats, adeu xusme
Pep
Algú caurà i es farà mal. Si els denuncien tindràn que pagar multa i tornar a penjarles
Mira que arriben a ser curts, volen empresonar a milions de personas que volem l,independencia, aixi els i va
MV
Presó pels separatistes... per tots?
Josep Xavier
Us moriu de ganes per tornar a impartir el FEN (Formación del Espirítu Nacional) , franquistes , perquè? per poder-vos col·locar on ara ningú us vol, i poder robar a mans plenes com els vostres socis de Castella?
Albert
Però VOX no era un diccionari? Ah? que són quatre arreplegats feixistes? Bah,...quan siguem independents, se'ls envia a casa i problema resolt. No paga la pena perdre el temsp amb descervellats.
Josep Xavier
Perquè una dictadura es pugui mantenir al poder, cal tenir contens a un grup de privilegiats pel règim. Suposo que un grup d'aquests, es deuen haver quedat fora dels privilegiats del règim, ja que amb la "transición" van tenir que reduir una mica la casta, aquests afectes al regiment, volen tornar a estar entre les classes privilegiades i per això, necessiten que torni la dictadura espanyola, si ha de ser per mèrits professionals i intel·lectuals ho tenen impossible.
Doncs mira
Jo soc partidari d'un Nuremberg per als franquistes.
VOX = escoria
Ostia aquests energuments si que tindrian que estar a pressó, però a guantanamo mínim.
alerta
Segur que quan algu de aquest " esssspaññññoles " es foti de lloros i prengui mal diran que han sofert un atac per part de una munio de independentsites violents com van dir a tve a Valls i despres es va veure que va ser al inreves DUI i fotem el camp ja
i per a ells garrot
Pussy Galore
Es ben bé que en el mon hi ha de haver de tot, inclús Vox que representa la merda que caga la mateixa merda. Si ara mateix desapareixes, ningú els trobaria a faltar i el mon milloraria una miqueta.
Severí de Cervera
De quin separatistes parlen? dels txetxens o dels de madrit ? els del centre són amics vostres tontos! a veure si us trauran la subvenció i haureu d'anar al bisbat de l'Omella a demanar refugi.

envia el comentari