Vox demana ‘abstinència’ electoral per Dijous i Divendres Sant

La delegació de les Balears vol que se suspenguin actes de campanya per repecte a la Setmana Santa
Santiago Abascal amb una bandera espanyola en primer pla | VOX

Vox Balears ha demanat a la resta de partits polítics que respectin "les creences dels espanyols" i "suspenguin els seus actes de campanya durant els dies centrals de la Setmana Santa", referint-se al Dijous i Divendres Sant.

 

Segons ha informat la formació en un comunicat, Vox suspendrà la campanya durant els dies de festa centrals fins al míting del dissabte del líder de Vox a nivell estatal, Santiago Abascal, a l'Auditorium de Palma.

 

En aquesta línia, Vox ha criticat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, hagi convocat les eleccions generals el 28 d'abril, "menys d'un mes d'abans de les eleccions autonòmiques i insulars i europees del 26 de maig, duplicant els costos de gairebé 200 milions d'euros d'un dia de comicis".

 

Així mateix, l'ha acusat de "forçar que la primera setmana de campanya coincideixi amb la Setmana Santa", la qual cosa consideren "un clar i innecessari menyspreu a unes festes molt arrelades en la nostra societat".

 

"Durant aquests dos dies Vox Balears no desenvoluparà actes polítics de cap tipus. Volem respectar els costums i les creences de la majoria de les famílies de les Illes", han afegit.

 

Finalment, la formació ha animat a "fer el mateix" als partits que "se senten respectuosos amb les creences que en major o menor mesura senten els espanyols i que s'intensifiquen durant la Setmana Santa".Comentaris
Portuguez
O Vox, símbolo extremo do nacionalismo supremacista castelhano mais violento e machista, precisa realmente do tempo pascal para se arrepender, penitenciar e pedir perdão.
...
Ens abstindrem de cagar i tot.
Ha ha
De per vida
La ultradreta hauria de fer abstinencia electoral de per vida, els antidemocrates no hi tenen cabuda en la democràcia, però clar españa país de pandereta, anchas castillas
Molt bonic... molt maco... Vet aqui quins collons en ple segle XXI...
Fat Boy
Doncs la votacio es en diumenge aixi que els votants de Vox haurien de suspendre el seu vot.

envia el comentari