Vox culpa el “bonisme amb la immigració” de la tragèdia de Badalona

Buxadé denuncia que hi ha ciutats a Catalunya amb zones "dominades per minories islàmiques"

El portaveu del comitè d’acció política de Vox, Jorge Buxadé, ha assenyalat que la tragèdia de Badalona és una de les conseqüències del “bonisme amb la immigració” que els convida, ha dit, “a un paradís que no existeix” i que després “els té amuntegats en una nau industrial ocupada”. En declaracions als mitjans des de Tarragona, Buxadé ha traslladat el condol als familiars de les víctimes i ha justificat que, encara que el partit defensi que cal expulsar els il·legals i deportar-los als seus països d’origen, això no vol dir que no tinguin un gest “d’humanitat i afecte”. A més, el també eurodiputat ha denunciat que a Catalunya hi ha ciutats com el Vendrell que compten amb zones “dominades per minories islàmiques“.

Una delegació de Vox ha visitat aquest dimecres el barri dels Pisos Planas de la capital del Baix Penedès. Buxadé ha afirmat que la ciutat presenta una situació “realment preocupant” perquè està “degradada, amb inseguretat, edificis destruïts i amb una progressiva desaparició del comerç local que se substitueix per un altre tipus de negocis”. A més, el dirigent de Vox ha dit que els veïns es queixen de violència al carrer i de tràfic de drogues a diari “davant la inacció de la policia”, i que l’Ajuntament hagi legalitzat una mesquita construïda “il·legalment”. “Aquest és després l’origen de les violències islàmiques i del jihadisme que ens trobem cada dia a les grans ciutats d’Europa“, ha denunciat.

Per aquest motiu, Vox vol que a Catalunya “regeixin únicament les lleis que emanen de la Constitució i que en cap carrer hi regeixi la xaria, la llei islàmica que sotmet les dones, el poder civil, la llibertat, la democràcia i els drets individuals que ens hem guanyat durant 2.000 anys“. A banda del Vendrell, Buxadé ha visitat la nova seu de Vox a la ciutat de Tarragona acompanyat de la presidenta del partit a la demarcació, Isabel Lázaro, i d’altres militants de la formació en el marc de la precampanya de les eleccions del 14-F.

Comentaris

    Fat Boy 14/12/2020 11:09 pm
    Ells en canvi tenen negritos que es dutxen cada dia.
      Fat Boy 14/12/2020 11:09 pm
      Ells en canvi tenen negritos que es dutxen cada dia.

Nou comentari