Vox critica el 8-M perquè “es vol convertir en el dia mundial de l’odi a l’home”

La portaveu de Vox, Rocío Monasterio, s’ha volgut desmarcar de la diada de la dona treballadora, aquest 8 de març, perquè “es vol convertir en el dia mundial de l’odi a l’home”. En el marc de l’assemblea a Vistalegre, la portaveu ha llegit un manifest sota el títol “No en el nostre nom’ on asseguren que es vol convertir el 8-M en “el dia mundial de l’odi a l’home”. “Les dones no som víctimes, no ens representa un dia pensat per a l’extrema esquerra on les consignes més repetides parlen de subvertir l’ordre del món, col·lectivitzar la dona i se’ns presenta com a part d’un moviment social”, ha llegit. A més, Monasterio ha anat més enllà i ha assegurat que es vol “alliberar” del “‘burka’ ideològic” que vol “imposar una doctrina totalitària”.

La portaveu ha reiterat en diverses ocasions que a Espanya “els homes i les dones tenen els mateixos drets”. “Nosaltres serem com vulguem, però el que sobretot som és lliures”, ha insistit, per demanar després que “no es criminalitzi” el seu pare, fill i marit “pel simple fet de ser homes”. En aquest sentit, Monasterio ha criticat que es digui que la societat està caracteritzada “per la violència, l’opressió i la dominació dels homes sobre les dones”. “No és veritat”, ha resolt.

Durant el discurs, Monasterio ha assegurat que “a l’Espanya d’avui” no la representa la ministra Irene Montero, que ha afirmat que “vol imposar un discurs per col·lectivitzar totes les dones”, ni la vicepresidenta Carmen Calvo, a qui ha titllat de “totalitària”. “Ens tracta de manera despectiva a les dones que no professem la seva ideologia; diuen que volen un món on estiguem totes juntes però ens condemna per discrepar”, ha continuat.

Monasterio també ha aprofitat per carregar contra l’ecologisme i contra la immigració, i ha assegurat que es vol alliberar del “‘burka’ ideològic” que, segons considera, li imposa l’esquerra que després “no s’atreveix a denunciar el ‘burka’ de l’islam”. “No tenen vergonya”, ha sentenciat.

La portaveu també ha criticat els partits que “en nom de la solidaritat i el fals paternalisme” volen “imposar la ideologia de gènere”. Per a Vox, això implica “obligar els nens a assistir a xerrades sexuals” i “eliminar la frontera biològica entre l’home i la dona”. “No seré dòcil ni submisa ni callaré davant els atacs i els intents de col·lectivització del feminisme supremacista que em diu com tractar el meu pare, el meu marit i el meu fill”, ha conclòs.

Nou comentari