El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vox ataca Borràs per la medalla d’honor als represaliats
  • CA

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, somia que la presidenta del Parlament Laura Borràs “rectifiqui” i destini la Medalla d’Honor del Parlament a les forces de seguretat de l’Estat “que van garantir l’ordre constitucional mentre els colpistes vulneraven drets i llibertats i amenacen la unitat nacional”. Ho ha dit en una atenció als mitjans que ha recollit l’ACN després que la cambra catalana hagi atorgat la Medalla d’Honor a les “víctimes de la repressió” en la “causa general” contra l’independentisme.

Garriga ha fet balanç dels primers 100 dies del Govern de Pere Aragonès assegurant que és la “titella” de dos “delinqüents”, en referència al president d’ERC, Oriol Junqueras, i al líder de JxCat Carles Puigdemont. “És el que representa el separatisme pel conjunt dels catalans: una catàstrofe. No tenen projecte per Catalunya i són presos dels seus somnis”, ha dit.

En la mateixa línia que en anteriors ocasions, Garriga ha definit la taula de diàleg com un espai de “traïció” i “xantatge”. El líder de Vox a Catalunya ha afirmat que els independentistes demanen “més diners i competències” per fer avançar el seu “deliri” i la taula de diàleg serà “un mercadeig entre uns i altres” per mantenir-se al poder.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cap sorpresa a setembre 03, 2021 | 15:19
    Cap sorpresa setembre 03, 2021 | 15:19
    Vox = feixisme = afusellaments

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa