Villarejo diu que van donar hormones a Joan Carles I per controlar-li la libido

La libido del rei emèrit espanyol, Joan Carles I, era “una qüestió d’estat”. Així ho va assegurar aquest dimecres l’excomissari José Manuel Villarejo, que va afegir que li van arribar a donar “hormones femenines” i inhibidors de testosterona “per a rebaixar-li la libido”. L’amant del rei emèrit, Corinna Larsen, ja havia assegurat a Villarejo, segons consta a les seves grabacions, que havien estat medicant Joan Carles de Borbó perquè deixés de ser “tan fogós”. “No podia ni estar amb una dona ni res”, afirma Corinna en una grabació.

L’excomissari va assegurar al diputat d’ERC, Gabriel Rufián, que hi ha “informes mèdics d’una clínica” que ho acrediten i que li van encarregar recuperar-los perquè no quedés cap constància. Villarejo ha insistit que va recuperar els informes d’unes exploracions que li van fer a l’emèrit per un tumor benigne que reflectien restes d’inhibidors de testosterona. Preguntat sobre si va participar en l’administració d’aquestes hormones a Joan Carles I, Villarejo ha assegurat que en va tenir coneixement “a posteriori”, quan li ho va comentar Corinna.

“Tot això ho aportaré en el judici”, ha dit Villarejo en resposta a les preguntes del diputat d’EH Bildu Jon Iñarritu després d’insistir que utilitzarà informació en el seu defensa “en moment i escenari oportú” atès que la Fiscalia Anticorrupció demana per a ell 105 anys de presó.

Encara que és la segona vegada que el comissari acudeix a la comissió del Congrés per a comparèixer davant els partits polítics, aquesta vegada la seva compareixença coincideix amb el desenvolupament del primer judici contra Villarejo per tres peces de la trentena que s’investiguen en l’Audiència Nacional en el cas Tàndem.

Comentaris

  pepista Octubre 21, 2021 | 15:47
  Tots els Borbons estan malats, tarats, o amb dues coses. Que es pot esperar d’un pais que el te com reis?
  Jeremies Octubre 21, 2021 | 16:06
  Fàstic. Aquest individu en forma de mamarratxo, desqualifica qualsevol estat amb cara i ulls que l'hagi "contractat". Si fos espanyol sentiria vergonya de tenir "servidors" com aquest al servei d'Espanya. La qüestió és quants de villarejos i tacitos tenen més ? Als botiflers i renegats catalans, els abelleix aquesta mena de personatges i que la seva Espanya els faci servir contra els catalans ?
  Cap a d'or Octubre 21, 2021 | 16:38
  Hormones?. Castració i a fornicar tant com vulgui.
  Català Octubre 21, 2021 | 17:02
  Doncs les hormones devien estar esbravades perquè, redéu amb el monarca emèrit!
  Català Octubre 21, 2021 | 17:02
  Doncs les hormones devien estar esbravades perquè, redéu amb el monarca emèrit!
  Català Octubre 21, 2021 | 17:16
  No, Jeremíes. si fossis espanyol no entindríes, de vergonya.
  Tano Octubre 21, 2021 | 19:05
  Li podien donar bromur com a la mili.
  Paràssit Octubre 21, 2021 | 20:32
  Per la cleptomania no l'hi han donat res? Ai no, que tots en suquen.
  ciutadà Octubre 22, 2021 | 08:35
  Aixó al putero li deu venir de l costat Puigmoltó, més que del Borbó.
  L'OBSERVADOR ASTORAT Octubre 22, 2021 | 09:56
  Valle Inclán (1920): " España, esperpento contínuo e inacabable"

Nou comentari