El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vilagrà diu que la bilateral “pot servir per agafar confiances” cap a la taula de diàleg
  • CA

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha assegurat aquest dilluns en declaracions al Matí de Catalunya Ràdio que la taula bilateral que comença a celebrar-se aquest dilluns entre la Generalitat i la Moncloa “pot servir per agafar confiances” entre els dos governs de cara a la taula de diàleg. No obstant, ha insistit que cal “separar” el contingut de les dues reunions, ja que la d’avui “és més tècnica” i la que es reprendrà a partir de setembre “és política”.

És per aquest motiu que Vilagrà ha volgut deixar clar que la intenció de la Generalitat no és parlar sobre la qüestió de l’Institut Català de Finances i el Tribunal de Comptes en aquesta reunió, ja que “en aquesta comissió parlem sobre qüestions d’economia, cultura, llengua, etcètera; però sobre la repressió hem de parlar a la taula de diàleg”. “Ho volem separar del conflicte polític“, ha insistit.

Vilagrà ha defensat la decisió del president de la Generalitat, Pere Aragonès, de no assistir a la reunió de presidents autonòmics que es va celebrar la setmana passada. “Era només una fotografia i no hi havia un treball de fons“, ha dit, a més d’assenyalar que “les comunitats autònomes hem demostrat sobradament la gestió que podem fer dels fons europeus”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: joanka a agost 02, 2021 | 10:08
    joanka agost 02, 2021 | 10:08
    Esquerra ja no sap que fer per emblanquinar a l'actuació dels espanyols amb la seva taula de diàleg que neix morta des de fa temps
  2. Icona del comentari de: Confiant en mantenir el sou BOE a agost 02, 2021 | 13:11
    Confiant en mantenir el sou BOE agost 02, 2021 | 13:11
    Colla de porcs traïdors.
  3. Icona del comentari de: Alba a agost 02, 2021 | 13:49
    Alba agost 02, 2021 | 13:49
    Es penosa la justificación de la Conselleria a esta reunión que no tiene ningún visto de que se lleguen y luego se ejecuten los acuerdos. Ya sabemos de la informalidad de Sánchez y su gobierno. Si esa es la utilidad de la reunión, la Consellera va, con el ánimo del perdedor, a agachar la cabeza, a sonreír y a esperar conseguir alguna migaja. Simplemente vergonzoso.
  4. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a agost 02, 2021 | 13:57
    Luisnomeacuerdo agost 02, 2021 | 13:57
    A ver si os enteráis, ya sabemos que vuestras débiles mentes de lazinazis no dan para mucho, no son dos gobiernos zl mis o nivel, uno es un gobierno de una nación, España y el otro es un desgobierno de una pequeña comunidad autónoma más del reino. Come a [email protected].
  5. Icona del comentari de: LLARENA dPENA a agost 02, 2021 | 16:33
    LLARENA dPENA agost 02, 2021 | 16:33
    Hipócrita, aquesta dona. Potser la tonta és ella si és pensa que els CAT som tan idiotes que ens ho creurem. Tres anys des de l'ultima taula bilateral sense res de res, i encara és tan "llesta" que ens vol fer creure que també servirà per fer quelcom. Perquè no li pregunta a en Maragall que va ser-hi a la reunió anterior on va tornar destrossat de tanta feina durant tantes hores que encara no s'ha pogut recuperat. Aixó, si, van aconseguir un calendari sense dates ni reunions i ... .Avuí ens diran que han aconseguit méscoses que medalles els participants de les olimpiades de Tokio. Segur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa