El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO]: Un ferit a Lledoners per una agressió feixista
  • CA

 

 

Agressió feixista a l’accés de la presó deLledoners (Sant Joan de Vilatorrada, Bages), on demà probablement seran internats el vicepresident Oriol Junqueras, el conseller Raül Romeva i els líders civils independentistes Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

 

Cap a les deu de la nit, prop de cent persones feien un sopar a la fresca, convocat com a I assemblea oberta del CDR, a les portes del centre penitenciari Lledoners quan han rebut l’avís que una vintena de persones estaven arrencant llaços grocs. Un home s’hi ha desplaçat per comprovar l’avís i quan ha constatat l’acció ha començat a gravar l’escena. Una patrulla dels Mossos s’hi ha dirigit. 

 

Un dels que arrencava llaços l’ha agredit d’un cop de peu -tal i com es veu al vídeo- i després entre dues o tres persones, segons testimonis, se li han abraonat. L’home ferit ha estat traslladat en ambulància a l’hospital de Manresa. Tot i els nervis, escridassades i alguna picabaralla dels primers moments amb membres del CDR que no entenien que no es detenís als agressors, els Mossos han pacificat la zona després de desplegar un fort operatiu de seguretat per evitar més enfrontaments i han identificat als agressors

 

Posteriorment, la policia ha demanat als membres de l’assemblea oberta que abandonessin l’accés a la presó, petició a la que han accedit els concentrats que han abandonat pacíficament el cónclave. 

 

 

 

Més informació en breu

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa