VÍDEO | Un dels militars progressistes ‘revoltats’ contra el PSOE es deixa entrevistar encaputxat

"Hem denunciat l'existència d'una cèl·lula neonazi a l'Exèrcit i la resposta ha estat nul·la"

El model militar actual és incompatible amb la Constitució“. És una de les múltiples denúncies que ha fet un militar anònim pertanyent a Ciudadanos de Uniforme en una entrevista a ‘La Marea’. Es tracta del col·lectiu que ha denunciat la presència de l’extrema dreta i la “indiferència” del govern espanyol davant d’aquest escàndol. L’entrevista l’ha hagut de fer encaputzat i amb la veu distorsionada per tal d’evitar “represàlies“.

A l’entrevista, lamenta que actualment sembla que l’Exèrcit “controli” i “corregeixi” en comptes d’adaptar-se als canvis socials que es viuen a l’Estat espanyol. Explica que “mai no hi va haver cap transició” a les Forces Armades “perquè no va fer cap falta” i que hi ha un 1% de militars, que són feixistes, que manen dins l’Exèrcit. Per a aquest militar, això és escandalós, sobretot perquè són ells mateixos els que van decidint qui ascendeix, i per tant mantenen la mateixa ideologia sempre en els alts càrrecs.

Entre les coses que lamenta el militar, destaca que darrerament “s’està normalitzant l’exhibició de símbols i els càntics feixistes a l’Exèrcit“. I també denuncia l’esforç que ha fet sempre la Moncloa per tapar aquest fenomen. “Si això no arriba a sortir a la premsa, s’hagués tornat a silenciar”, apunta.

Comentaris

  ferreret 06/04/2021 2:02 pm
  Us heu fixat quina pinta fan a la foto tots els de caqui? , a part del que mana. Amb aquests estan a la OTAN?
  Pep 06/04/2021 1:43 pm
  Ya lo veis psoeitas. Democracia plena es cuando los militares democráticos no pueden hablar a cara descubierta mientras los del régimen alardea a pecho descubierto de matar a todos los españoles que les plazca.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 06/04/2021 1:26 pm
  Només una "DEMOCRÀCIA PLENA", pot tenir un Exèrcit "PLENAMENT DEMOCRÀTIC". No sé si m'explico !!!!
  Ramon 06/04/2021 1:16 pm
  Matar vuitmesons. Quin gran progrés!

Nou comentari