[VÍDEO] Toni Albà fa un discurs com a president de Catabàrnia al 'Preguntes freqüents'

L'actor envia un missatge als "manipuladors de sentiments" que han volgut "enverinar" Catalunya

L'actor Toni Albà s'ha presentat aquest dissabte al programa 'Preguntes freqüents' de TV3 com a president de Catabàrnia, una iniciativa que replica la proposat de Tabarnia. En el vídeo, Albà ha enviat un missatge als "manipuladors de sentiments que han volgut "enverinar" Catalunya. La paròdia d'Albà ha provocat la crítica de Juan Arza, l'exsecretari d'Estudis del PP a Catalunya, que estava present en el programa.

 
Comentaris
#catabarnia
als de catabarnia serem al malsom de als tabernesos visca #catabarnia
almogaver.cat
Genial !
catet a bord
desde #catabarnia desitgem una bona independencia de catalunya
Catabàrnia
https://t.co/PvMwbpW210 aqui teniu la nostra pàgina de facebook Catabàrnia i també un grup que es diu gent de catabàrnia!
Moha
Aquest és el que lu diu mala puta a una dona diputada, oi ? El que plora per què no se li omple el negoci ? El que insulta a molts barcelonins fent el fatxenda ? I a TV3, la pública, se'l contracta ? Tot normal, veritat ?
flama
mira Moha, t haura ofes a tu, per que a mi en cap moment, a mi em fa passar molt bones estones.Clar que jo soc de la part de Barcelona que vota independencia. Ja pots mirar els resultats de les eleccions a BNA per zones i potser t emportaras una sorpresa.
Benito
Aquest no ha après encara que el millor que es pot fer davant les provocacions és ignorar-les. Els trolls s'alimenten de les respostes de les seves víctimes, i la manera de matar-los d'inanició és no fer-los cas.
Llamps
Como les duele a los tabarnesas las bromas ,sera que tienen poca tolerancia democratica y social !,,,,,,
Cesar
Els habitants de Tabarnia són els tabernícoles !
Moha
M'imagino Flama que et fa molta gràcia i passes bones estones dient-li mala puta a una dona, és l'humor de la revolució dels somriures, ou ?
Violant d'H
Els "Tabernesos" el que han de fer és sortir de "La Tabrna". Que vagin a de treballar i deixin de beure doncs, és evident, que no els convé i els fa mal.
Cipollino
Molt gran TV3, primer la històrica intervenció d'una representant de Tabàrnia que va venir a demostrar què passa quan els últims de la classe s'ajunten en un bar. Destapada la impostura del Boadella: declino la invitació del FAQS perquè estic vetat a TV3 (sic.). I per acabar: cleca de l'Albà i burla dels Taratsnians.
Xabier-Alonç
Collonut ! Això és un "presi" i no el merda del Boadella, "mantenido" de la Aguirre i que respira aire corromput per aquelles mesetas
me mondo
Pregunta frecuente entre demócratas: sr Albà, ¿ es normal llamar mala puta a un miembro del parlamento?. ¿Ud . carece de la más mínima educación o es que busca perpetuarse en su buena vida pagada por entre otros muchos por votantes de ciudadanos?
Josep M
En el món frívol ?avui, és aconsellable no seguir per aquest camí.
Bepo
Moha, fes-to mirar que la teva deficiència és greu, probablement irrecuperable.
Bacoretta
Moha, comprat una roda i ves a fer-la correr, ciudadano.
...SIEGFRIED...
...TRACTORALIA...NO DAIS PARA MAS...
flM
Me mondo lirondo, no habia tingut amb compte que vosaltres no falteho a ningu, .La diferencia es que mentres Alba fa riuere vosaltres feho pena.Apa a l escola que no es pot faltar tant a clase-
Moha
Flama calla com una p... ui ja he fet una gracieta, ara em contractarà TV3 ? Bepo i Bacoretta (sembla un duet còmic del franquisme ) es veu que sentir veritats us fa menysprear les persones amb deficiència però no patiu l'Albà us espera per fer-li de teloners i ja sabeu quan digui lame la merda heu de riure, és tan bo !!!
lluís
Es curioso, oigo el discurso de este gran cómico y pienso aquello de "excusatio non petita, acusatio manifesta". ¿Por qué ese interés en defenderse del, según ustedes, bufón de Boadella?

envia el comentari