VÍDEO | Els Mossos escombren els antifeixistes de la plaça 1-O de Girona

S'han produït diversos ferits i almenys un detingut

Els Mossos d'Esquadra han carregat aquest dijous contra manifestants antifeixistes abans que s'iniciï a la Plaça 1 d'octubre de Girona la concentració a favor de la Constitució convocada per la plataforma Borbonia, amb la participació de Vox i el PP. Segons ha informat TV3, la policia catalana s'ha endut una persona detinguda. Les càrregues han ocasionat diversos ferits, entre els quals quatre agents de la policia catalana.

 Comentaris
El món al revés es defensa la purria faxa i s,ataca els demòcrates, cuidado amb el mossos ex guàrdia civils i polis nacionals, són perillosos
No és lògic
No és lògic que la Generalitat autoritzi manifestacions d' organitzacions anticatalanes (com jusapol o vox, fins i tot pp) a Catalunya. Tot el meu suport als antifeixistes. La Generalitat i els Mossos fent un paper lamentable.
sii no lo veo no lo creo
La policia de la Generalitat haciendo de "piolines", pegando a la gente para que los fachas puedan hacer su manifestación. Indignante. Si así creeis que se hace república, sois unos ignorantes.
Torra, Buch,.....
No us fa vergonya ? O es que ja la heu perdut tota. Només us queda fer-vos selfies amb els fatxes.
miquel
Curiós!!!. Sempre reben els mateixos, perquè serà?
L'Estat feixista protegint els feixistes. Protegint els que volen acabar amb la Consti i el propi cos. Permetent actes feixistes, ells són els colpistes i els violents, els que destrossen la sanitat, fan fora la gent de casa seva, apallissen, violen i imposen a tothom un règim oprobiós. S`ha acabat el bròquil, els obseqüents que facin dejunis dins els antres de la reacció catòlica, la resta ja farem la feina.
carles
Els Mossos de vox han de ser expulsats del cos, Sr, Buch i Torrent, a que esperen?, per molts Catalans ja sou uns traidors.
El chiste del mundo al reves buenísimo.
A la mierda antisistema, anticapitalistista, okupa, delincuentes, destrozadores de mobiliario urbano, ahora se les llama " demócratas " cuando todo el mundo saben que lo único que son unos nazis excluyentes ; la respuesta a esta verdadera mierda se la encontrarán en las urnas.
els mossos traidors seran afusellats
Al Regne Unit
La policia envolta els feixistes a les manifestacions, els periodistes ridiculitzen els seus liders i votants, i la tolerància de la gent cap aquests grups és zero. A més van fer abdicar un rei per estar massa a prop dels governs de Hitler i Mussolini ( el van casar amb la Wallis Simpson i la pobre dona el va tenir que aguantar la resta de la seva vida), però és clar, a Ñ s'ataca els grups antifeixistes, es riuen les gràcies als líder d'ultra dreta i d'en Felipe ja no cal dir-ne res!

envia el comentari