VÍDEO | Mejías i Pisarello es barallen a crits durant una comissió

La líder municipal de Cs s'enfada amb els membres de l'equip de govern i els deixa plantats

La líder de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, i el tinent d'alcalde, Gerard Pisarello, han acabat a crits aquest dimarts durant la comissió d'economia. La baralla ha començat quan Mejías ha començat a fer retrets sobre el comportament dels membres del govern municipal. L'intercanvi ha anat pujant de to fins que Mejías ha decidit marxar. Ho ha fet cridant i Pisarello li ha retret que es comportés com una "mestra autoritària". (vídeo al minut 4:30:00)

 
Comentaris
Ferran Lupescu
És el PDECat qui ha fet córrer el fragment d'aquest merder, i ha aprofitat per a acusar Pisarello de masclista. Masclista? Mejías s'hi ha posat xulohistèrica, en la típica línia de Ciudadanos. El sectarisme i l'oportunisme repel·len, sigui qui sigui que els exerceix.
diagonostic
Aquesta torrada no s'ha pres la pastilla.
MARXEM JA
No. Mejías no perd els papers. Està actuant. És un pla premeditat dins de tota la estratègia global de C's. Fixeu-vos bé que fa veure que perd els papers per una merdeta, per una cosa de res. No deixeu que us enganyi. El seu objectiu és muntar el merder i els mitjans afins faran la resta de la feina juntament amb els companys de partit.
Anna
El pdecat,o el PP o Ciudadanos O podem .?ningu desaprofita la ocasio per desprestigiar als seus oponents politics .
Vvv
El fragment d'aquest merder? Són 4 hores 37 minuts de video!
la guineu emprenyada
pel que em comenta gent que treballa a l'AJuntament, l'actitud del Pisarello és molt habitual per part d'aquesta genteta dels comuns,què, com a bons dogmàtics i ignorants, pensen que només la veritat és seva. I la Mejías,doncs en el també habitual gest autoritari i maleducat dels nens que s'emprenyen
awuesta histèrica malfollada li vol prendre el protagonisme a la barbi choni arrimadas
Luna Barceló
Maria Caridad, és molt trist que a la seva edat tregui aquest tarannà agressiu a una comissió, vostè que el 1989 es va afiliar a NNGG del Partit Popular i més tard es presentà com a independent al procés de primàries de Ciudadanos i fou escollida número 3 per Barcelona amb la pretensió de ser alcaldessa, no pot perdre el estreps d'aquesta manera tant autoritària per molt presidenta de la comissió que sigui i quan hi ha discrepàncies el millor és el diàleg i l'ajut de la resta de la Mesa.
catala emprenyat
Es curiós que allà on està colonos sempre hi ha 'mala baba', males cares, insults, mala llet. Sempre estan amb cara d'odi i enfadats. Quina gent!!!!! I m'he és ben bé oigual qui tenia o no tenia raó. Però el ben cert és que si està colons sempre n'hi ha de merder.
Ferragut
Aquest és el paper que s'han adjudicat , de xuleria i prepotència. M'agradaria saber quina marca d'escombra gasta aquesta bruixa. Què es preparin al país veí Ñ quan aquests fantasmes tallin el bacallà .
Soc
Q foti el camp cap a Caspaña i no torni mai més!!!!!!
uppsss
Tarannà español!
Segueixen ordres d'estratègia.
Són robots a les ordres. Abans aquesta tipa parlava amb la boca tancada que fins costava d'escoltar i ara crida com una boja. Els podems també ho feien al principi. Consisteix en baixar l'auto-estima dels possibles votants fent-los creure que són menyspreats a fi de que s'encenguin i creguin que aquests mercenaris els arreglaran alguna cosa.
Pnin
Quin espectacle, Mejías, quin numeret més xaró. Quina mala educació. Vosté si que fa vergonya. Quina pena fan les nostres institucions.
D. F.
És una estratègia d'aquesta gentussa per desprestigiar les institucions catalanes i que tan el Parlament com l'Ajuntament dónin la impressió de caos i de poca seriositat. Ni cas. Passem d'ells.
Quin coi!!!
Dona paleta i garrula. No cal afegir res m?s.

envia el comentari