VÍDEO | Iceta balla 'Despacito' a La Sexta

El líder del PSC es deixa anar amb la periodista Thais Villas

El líder i candidat del PSC a les eleccions del 21-D, Miquel Iceta, ho ha tornat a fer. En aquesta ocasió, Iceta s'ha deixat anar durant el programa 'El Intermedio', de La Sexta, ballant amb la periodista Thais Villas. Villas li recordava els balls que va fer durant la darrera campanya electoral, especialment quan sonava "Don't Stop Me Now", de Queen, i li demanava introduir nous ritmes. En aquest context, li posava la cançó "Despacito", de Luis Fonsi. Iceta no s'ha tallat gens ni mica i ha ballat la cançó, i després també ha ballat funky i la cançó "Si tú me dices ven", de Los Panchos. 

Comentaris
tob
Catañuña no necesita payasos , necesita politicos que sepan sacar adelante el pais, este señor se piensa que bailando le votaran mas.
...
Diu que en política es pot fer de tot menys el ridícul. No m'imagino el Palau de la Generalitat convertit en una sala de ball.
pitu
Qui es aquest pallasso?
Elisa
sento vergonya només imaginar-me aquest individu al palau de la generalitat...
Sónia-Lucerna(Suïssa)
Si aquest paio arribes a la presidencia de la Generalitat alló seria una casa de barrets!
LUIS
La estrategia de ir por las televisiones fascistas bailando demuestra el concepto que tienen los radicales de madrid de sus potenciales votantes, esos que salian a la calle el dia de la boda de cristina de borbon a gritarla guapa, piensan de ellos tan a la baja, que si fuera necesario, les usarian de alfombra en las recepciones como las del hoy, dia de la prostitucion.
Inde
Sabe bailar al son que le marcan.Que triste
Fades larismes
El teniu que entendre, és la nova gogó del PP
Margarida
És més fals q,una pedra rodona. No sé ne dona, de lo ridícul q'es?
valeri
No us fiqueu amb el pobre Iceta. No esta be del cap. Es un desgraciat.
Joan Girona
...el que s'ha de fer per bufar cullera...
JordiP
Quin trist pallasso és aquell polític que per cridar l'atenció ha de recòrrer al moviment cular per tal de cridar l'atenció del públic, que no del votant. A un polític així, a més d'obés, no s'el pot confiar ni una pela dels nostres pressupostos de país. Volem gent seriosa i formal.
S. A.
Catalunya intervinguda per un Estat corrupte i antidemocràtic, presos polítics sine die aquest desgraciat no pot deixar de fer el gilipolles. Quina vergonya.
Dimes
No té dignitat. Al menys podria dissimular que Catalunya li importa una [email protected]
Joan
Una apoderada del PSC el 27 S em va confessar que el director de campanya havia renyat al Iceta però que en comprovar que tenia audiència ballant, ho va incorporar a la campanya.

envia el comentari