VÍDEO | Dimiteix una regidora de la CUP després de censurar un monòleg

Ylènia Morros abandona l'Ajuntament de Navarcles

La regidora de la CUP de Navarcles Ylènia Morros ha decidit dimitir després que aquest cap de setmana protagonitzés una acció polèmica: va censurar el monòleg d’un comediant que a les seves bromes va incloure el col·lectiu LGTBIQ+. La fins ara regidora de Feminismes va aturar el monòleg dient que el discurs que s’estava fent durant l’actuació no promovia els valors pels quals ella ha estat treballant fins ara. En veure que Morros estava censurant el monòleg, va rebre una forta escridassada per part del públic.

Morros ha publicat al seu compte de Twitter una carta en la qual explica el motiu de la seva dimissió, i descarta que es degui tot a l’episodi del monòleg. Explica que “des del primer dia” que va entrar a formar part del govern de Navarcles que mai no ha sentit “la voluntat sincera” d’incloure-la i fer-la “partícip de les decisions polítiques“, i indica que sempre s’ha trobat amb “menyspreu” quan feia propostes.

L’exregidora assenyala “contradiccions” i assegura que hi ha “recels personals i polítics massa greus i profunds per revertir la situació”, i que és per això que aquesta decisió de dimitir ara només s’ha “accelerat” però que ja la tenia presa des de feia temps. No obstant, diu que està “massa cansada” per posar-se ara a “assenyalar” els culpables d’aquesta situació al govern del municipi. “Quan tot s’hagi calmat espero que puguem parlar-ne amb tranquil·litat”, sentencia.

Comentaris

  Ferran 16/08/2021 10:43 am
  Aquest de la CUP semblan el Francisco Franco.
  Ricard 16/08/2021 10:55 am
  M'agrada que els polítics mostrin principis, encara que sigui extemporaniament. M'agrada que els comediants puguin expressar-se lliurement. Tot correcte en una societat democràtica.
  Havia de fer el seu, de monòleg 16/08/2021 11:34 am
  Quines ganes de protagonisme i quin poc sentit del ridícul. Hem criat una generació de totalitaris que en nom d'uns principis ben justets (els seus) es creuen amb el dret d'imposar tothom una manera de pensar, de parlar i de veure el món,una manera, d'altra banda, ben estúpida i radicalment estulta.
  Doctor Strangelove 16/08/2021 11:52 am
  Bé, res de nou, el totalitarisme del comunisme! Conegut a tot el món menys a Catalunya! Doc.
  La Pastor 16/08/2021 3:33 pm
  Que se os ve el plumero gente de la CUP Lo vuestro es fascismo en estado puro.
  Tal com raja 16/08/2021 4:01 pm
  No he escoltat els acudits però crec que riure sempre va bé. No cal tenir la pell tan fina. Al final només podrem fer acudits d'en Jaimito i encara gràcies.
  Boku 16/08/2021 6:21 pm
  Cupaires. A fer punyetes. Qje us bombin, fills de puta.
  Boku 16/08/2021 6:21 pm
  Cupaires. A fer punyetes. Qje us bombin, fills de puta.
  jaume 16/08/2021 8:17 pm
  El poble determina que cal i que no molt millor que les ideologies, és un procès de maduració per a un bé comú. No calen postulats totalitaristes. Deixeu viure. Adeu Cup, adeu Colau i cia .... haurem de defansar la justicia social des d'un altre àmbit més respectuós i madur.

Nou comentari