VÍDEO | Comín diu a Borrell que Rússia el veu com “un dels nostres”

L'eurodiputat assegura que l'Alt Representant de Política Exterior de la UE té un problema de "credibilitat"

Repassada de l’exconseller i actual eurodiputat Toni Comín a l’Alt Representant de Política Exterior de la UE, Josep Borrell, en una sessió al Parlament Europeu. “Vostè té un problema amb Rússia que té a veure amb la credibilitat“, ha dit Comín a Borrell. Li ha recordat que quan pressiona el govern rus perquè garanteixi els drets humans de Navalny, el govern rus pensa “que no és necessari preocupar-se perquè en realitat és un dels nostres; ja li sembla bé que a Espanya hi hagi presos polítics i li és igual el que diguin els jutges belgues, alemanys o o el Grup de Detencions Arbitràries de les Nacions Unides”

Un dels altres temes en els quals Comín pensa que els russos veuen Borrell com “un dels nostres” és sobre el reconeixement de Kosovo. “Vostè es reuneix amb Sèrbia perquè avanci en el reconeixement de Kosovo, però Rússia pensa que vostè és un dels nostres perquè ja li sembla bé que Espanya tampoc no reconegui Kosovo, no sigui que obri la porta a l’autodeterminació de Catalunya”, diu l’exconseller. I finalitza: “Amb vostè la Unió Europea ho té molt malament per evitar la deriva autoritària de democràcies tan poc liberals com la russa“.

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 29/04/2021 1:28 pm
  Ale venga nos importa un comino lo que diga este fascista independentista cagoner. Ya te puedes ir con el pastelero loco a montar nata.
  Doctor Strangelove 29/04/2021 9:45 am
  Aquest cristià homosexual (reconegut per ell mateix) amb això ja no caldria dedicar-li ni un mot més, va passar de sociata a ERÑ per acabar a JxCash, autèntic vividor que només sap endollar-se usant el cognom d'un sindicalista! Doc.
  Ricard 29/04/2021 9:01 am
  En Comín la clava. Salut compatriota!
   Doctor Strangelove 29/04/2021 9:46 am
   O li claven, vés tu a saber neng! Doc
    Ricard 29/04/2021 12:48 pm
    I què que li clavin? Encara estem així? Ves a la federació russa, i canta'ls les quaranta per en Navalni. I veuràs que et contesten. Esteu desautoritzats, i això perjudica l'autoritat de la Unió, que s'us en refot per tal de donar glòries a Castella. lamentable.

Nou comentari