[VÍDEO] Arran irromp al Saló de l'Ensenyament en protesta per la presència de l'Excèrcit espanyol

Han desplegat una pancarta i han vessat pintura groga davant de l'estand de les forces armades

Diversos membres d'Arran i del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han irromput aquest dimecres al Saló de l'Ensenyament que se celebra a la Fira de Barcelona per protestar contra la presència de l'Excèrcit espanyol. Un grup d'activistes han desplegat una pancarta amb el lema "Ni a les aules ni al carrer. Fora les forces d'ocupació", mentre dues persones han vessat pintura groga damunt seu davant l'estand que ocupa l'Exèrcit.

 
Comentaris
Pere Jaume
Rebentant el saló, pero es clar, els feixistes son uns altres. Sols els hi falta la "camisa parda" nazis d'Arran fora de Catalunya!
Berta
Molt bé.lastima que no se haya escapado algun cubo hacia el stand.con la mania que han cojido al amarillo.os detienen seguro.
Pedro Jaime
Pintura malgastada yo le hubera redecorado el stand al ejercetito.
Jose Rigol de Blay.
Mi Coronel, cuanta mili haría falta en Cataluña para aprender valores como el respeto, tan faltos en esta tierra, los de Arran lo demuestran cada dia, son unos mal educados . A Sus Ordenes Mi Coronel !
!'exercit a les casernes !!
@ Pere Jaume i Rigol de blay , ja podeu abaixar el braç que us agafarà una rampa. Maca la camisa blava que porteu, sí senyor !! El pin de les fletxes i el jou , ja hi va amb la camisa o va apart ?
per :
!'exercit a les casernes !! ets un mal educat !! canvies la historia i els noms !! ho porteu al ADN ! sou uns fachas catalans !!
L'exèrcit a les casernes !!
@per. Mal educat ? Si arribo a dir el que realment penso .....
confirmado.
Que mania que tienen los independentistas a la libertad de expresion !!
Anna
Mania los independentistes a la llibertat de expressions?y vosotros fachas de merda sabeis que lo que es?vosotros que condenais o censurais a cantantes tuiters maestros dibujantes titiriteros .por silbar un himno la exhibicion de esteladas censurais revistas.y exposiciones de pinturas prohibis los lazos amarillos en centros publicos y lo ultimo dicen que el color amarillo de los columpios adoctrina a los niños!!!! ESTAIS ZUMBAOOOOOOOS
Obre els ulls
José Rigol de Blay, mili te hace falta a ti, inútil. Tan espanyolito que eres y no sabes que un coronel tiene tratamiento de usia, (conocimientos adquiridos en un servicio militar obligatorio, inservible para el pueblo, mano de obra pràcticamente gratuïta)
ME MONDO
Anna Manía los independentistas a lallibertat de expresión?y vosotros fachas de mierda sabéis qué lo que es?vosotros ,que condenáis o censuráis a cantantes ,tuiters ,maestros dibujantes ,titiriteros.por silbar un himno, la exhibición de estelada, censuráis revistas.y exposiciones de pinturas .prohibís los lazos amarillos en centros publicos. y lo último :dicen que el color amarillo de los columpios adoctrina a los niños!!!! ESTAIS ZUMBAOOOOOOOS. Busquen 20 DIFERENCIAS CON EL MENSAJE ORIGINAL
Toni
Al Joe rigoli o felipito tacatun!!! yooo sigoooo!!!! Ñaaaaa.tu habras echo poca mili perquè de valores de respeto veo que tienes bien pocos
Xurriaca Pallaresa
Doncs jo penso, que les persones que vencent els escrúpols de consciència, fan de la disciplina i les ordres, un motiu per usar armes que poden matar persones. Els hi pot ser molt bo barrejar-se amb nens, com a mínim coneixeran sentiments sense corrompre, innocència i puresa d'esperit, i amb molta sort els faran tornar a la seva infantesa i potser... fins i tot, tornaran a tenir l'oportunitat de triar un camí per la vida, que sigui molt més profitós i humà.
A aquestos impresentables que ens diuen "fachas"
mIra ME MONDO I altres especiments: sou uns bons deixebles del feixistes, ens atribuiu a nosaltres el que sou vosaltres,ELS "FACHAS" el seu comportament es: insultar faltar al respecte ,voler imposar les seves idees .i manera de fer violenta , això si,o van en manades com els llops o agredeixen a gent indefensa, com avis o dones,I NOSALTRES TOT EL CONTRARI: els d'ARRAN, no han fet mal a ningu,han desplegat una pancarta i han tirat pintura groga, NO SOM VIOLENTS¡¡
ME MONDO
A aquestos impresentables que ens diuen "fachas" mIra ME MONDO I altres especiments: sou uns bons deixebles del feixistes, ens atribuiu a nosalt ETC. Ud. NO SE HA ENTERADO QUE CORRIJO LAS MASIVAS FALTAS DE ORTOGRAFÍA DE UN COMENTARIO ANTERIOR, SOLO ESO
ME MONDO
@A aquestos impresentables que ens diuen "fachas" Y HAN BORRADO EL COMENTARIO AL QUE ALUDÍA POR VERGÜENZA AJENA

envia el comentari