El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vídeo: Agressió unionista a una paradeta en favor dels presos polítics enmig de Barcelona
  • CA

 

 

Aquest matí s’ha celebrat una concentració davant del departament d’Interior en solidaritat amb els Mossos expedientats per suposadament mostrar suport a les tesis unionistes. Convocats per la Unión de Mossos por la Constitución, a la protesta hi han participat membres de Jusapol, Cs, Vox i PxC. La concentració s’ha celebrat  sense incidents. 

 

Segons els testimonis consultats per el Món, però, un cop acabada un grup d’una cinquantena de participants s’han dirigit cap a la Plaça Tetuán on hi havia una paradeta de solidaritat amb els presos polítics. Els unionistes els han increpat, insultat i segons alguns testimonis i vídeos del moment com el difós per l’usuari de Twitter Bruno, han estat agredits. Els Mossos hi han hagut d’intervenir. 

 

Víctimes de l’atac han assegurat que dilluns interposaran una denúncia i retreuen als agents de la policia catalana que no hagin intervingut a temps. Així mateix, denuncien que els han atacat amb un cútter, els han pres una estelada de dos metres, pancartes, els han ruixat amb aigua. Echarle huevos, echarle huevos, ens cridaven”, assegura un dels que ha resultat agredit que s’ha mostrat convençut que volien “provocar”. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa