Vidal Aragonés visita Forcadell i Bassa a Alcalà-Meco

La CUP diu que "només amb mobilitzacions com les d'ahir s'aconseguirà que les preses polítiques siguin alliberades"
Vidal Aragonès insisteix a posar en valor la significació política d'investir el president Puigdemont
Vidal Aragonès insisteix a posar en valor la significació política d'investir el president Puigdemont | ACN

L'advocat i diputat de la CUP Vidal Aragonés ha visitat aquest matí l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell i la consellera Dolors Bassa, a la presó d'Alcalà-Meco. Segons ha informat la formació a través d'un comunicat, la visita "ha servit per veure la situació de les dues preses polítiques".

 

La CUP també diu que "davant la situació de privació de llibertat i després de la manifestació del 15 d'abril, on més de 500.000 persones es van concentrar a Barcelona per exigir la llibertat de tots els presos polítics i el retorn de les persones exiliades", la formació ha traslladat tota la "solidaritat amb Forcadell i Bassa i els seus familiars". A més, reiteren que "només amb mobilitzacions com les d'ahir s'aconseguirà que les preses polítiques siguin alliberades". 


 

El text que ha enviat la formació anticapitalista també informa que Aragonés ha visitat durant la tarda d'aquest dilluns Alfonso Fernández (Alfon) a la presó de Navalcarnero.
Comentaris
Ja ho dubto xaval
Primer lo dels 500.000 pavos secessionistes al Paral·lel; pensa qu'el Passeig de Gràcia de gom a gom (amb ferits per aixafament) son 200.000 persones. Després que amb aquestes manifestacions, i a Barcelona, s'aconsegueixi res. Aneu a Madrid i veurem.
La gramàtica de la CUP
Si us plau Vidal, aclareix-me, tu ets diputat o diputada?. Jo tinc una edat i si em dius "les preses", amb lo malament que fa servir la CUP els gèneres gramaticals no sé si et refereixes a tots els encancelados o només a les ties.
Jordi
Vidal Aragonès, sigues conscient que gestiones una ERC que va directe als braços del iceta-psoe155 i que pet això us esteu quedant sense la gent! Seguiu amb el vostre rotlle de partit que confirma cada dia mes que sou uns cagats, bocaces o botiflers! Escolliu el mot que us agradi mes perquè aquest poble ja ha decidit passar de vosaltres! Per sort tenim mes opcions coherents, valentes i dignes! Visca el President Puigdemont i també la CUP, ANC, i Omnium!
Marta
Segal, soc ex votant del teu partit! Perquè? Donç perquè teniu al cap fer un tripartit amb el 155 del iceta, per això i per lo boques que sou! Sou foc fe palla, molta flama però poca brasa, poc caliu! Molt engany que el gran President Puigdemont us ha destapat!
...SIEGFRIED...
...BUENO BONITO BARATO...
@Jordi
Vidal Aragonès és diputat de la CUP

envia el comentari