Victòria Alsina vol “explicar bé” a l’Exterior que “els indults no són la solució al conflicte”

La nova consellera d'Acció Exterior diu que Puigdemont "tindrà un rol clau els propers anys"

La nova consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina, ha explicat aquest dilluns que una de les primeres feines que tindrà el seu Departament és “explicar bé” a la comunitat internacional que “els indults no són la solució al conflicte” entre Catalunya i Espanya, i que aquest encara persisteix. En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, ha assegurat que la seva feina consistirà en “assegurar-me que el que passa a Catalunya no s’expliqui amb distorsions“, i ha assenyalat l’Estat espanyol com a principal interessat de desinformar sobre el que passa al país. “Mai no deixo d’explicar que Raül Romeva està a la presó”, ha afegit.

Alsina també ha avançat que el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, juntament amb Toni Comín i Clara Ponsatí, tindrà un “rol clau” en aquesta legislatura liderada per Pere Aragonès i “en els propers anys”. “És un gran actiu, i vaig parlar amb ell més de dues hores divendres passat”, ha explicat. Ha afegit que la feina que fa el líder de Junts per Catalunya a Europa “és vital”.

Comentaris

  Ferran 31/05/2021 12:23 pm
  i dons que critiqueu ?? al menys calleu !!
  Anònim 31/05/2021 10:58 am
  I tant que no!. Els indults son un parany mortal. si els accepten admeten que han comés un delicte.
  Jo 31/05/2021 10:55 am
  Una altra figa flor quie no serveix ni per dur el cabell. No expliquis tant i ves a veure que fa l'estat de israel, despres vas i ho copies, idiota.
  Ferran 31/05/2021 10:24 am
  Un altre vividora !! el poble a pagar !! menudo fiasco !! com ens enganyen ! i a sobre el que mana es el fugao !!!
   Els de la teva ecspanya no son vividors? 31/05/2021 12:08 pm
   I n’hi han molts mes, Fernandito...
    Ferran 31/05/2021 12:23 pm
    i dons que critiqueu ?? al menys calleu !!

Nou comentari