Vicent Sanchis i Saül Gordillo, acusats de desobediència

El director de TV3 i el de Catalunya Ràdio declararan aquest divendres 1 de març a la tarda al Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona
El director de TV3, Vicent Sanchis, i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo | ACN

El director de TV3, Vicent Sanchis, i el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, estan acusats de desobediència. Segons ha pogut saber 'El Món', tots dos declararan aquest divendres 1 de març a la tarda al Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, després d’haver estat cridats en la causa oberta pel jutjat contra l’1 d’Octubre. En concret, se’ls acusa de desobediència pels anuncis que la televisió i la ràdio públiques catalanes van emetre sobre el referèndum. També declararà com a imputada la directora de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, Àngels Barberà.

 

Les declaracions de tots tres estaven previstes en un primer moment pel dimecres 23 de gener davant del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, però finalment van ser ajornades, i han quedat fixades per aquest proper divendres. La providència dictada pel jutge, que data del 20 de desembre, avisava que els investigats havien de comparèixer assistits d'un advocat, però el text no especificava per què se'ls investiga.

 

Aquesta és la mateixa causa i el mateix jutjat que ja va cridar a declarar com a investigada la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audivisuals, Núria Llorach, qui va ser citada pels anuncis del referèndum de l'1 d'octubre.

 Comentaris
fideli
el franquisme s'ha de desobeïr i combatre'l
X*-2
Aquest jutjat ja hauria d'estar tancat, fa pudur de merda
Clar
El franquisme galopant amb el cuadillo Felipe VI. Això ja sabem com acabarà. Malament. Si no se’n van sortir el 39 menys se’n sortiran ara.
Georgiana
First they came for the socialists, and I did not speak out—because I was not a socialist. Then they came for the trade unionists, and I did not speak out— because I was not a trade unionist. Then they came for the Jews, and I did not speak out—because I was not a Jew. Then they came for me—and there was no one left to speak for me. -Martin Niemöller- In Spain there is no Freedom of the Press!!! In Spain the Judicial system is politicized!!!
I si marxéssim d,Espanya d,una vegada ? Vaja crec que viuríem més tranquils ,lliures i més rics.
Pau
Desobediència? Desobediència és el que fan els unionistes, que no se sotmeten a les ordres dels que som els propietaris de Catalunya. Que fan mal perquè la volen sotmesa a un país inferior, com és espanyeta.
Josep Antoni
Lamelaaaa, hauria de caure't la cara de vergonya. Ets uns faixista-filofranquista. Fot rl camp de la nostre terra.
Vice
Els adoctrinats del Franquisme no acabaran mai,.. Sempre contra la cultura catalana,.. Es pensen que som els seus esclaus.
federalista
jajajaja ho teniu a tocar nanos ,inda, indapandenchia , pero no se amb qui, ja que al paso que aneu acabareu tots a la gabia, espanyola of course, be si us podeu Independitzar dins la gabia, com prompte sereu tants, al trullo, independitzeu les cel.les JAJAJJAJJAJAA.
Jordi
Tots dos tenen culpa del que va passar.obriascatalunya radio o TVE 3 i sempre parlant tot el dia de lo mateix.aixo ara ja fa pudor.

envia el comentari