El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vicent Sanchis i Saül Gordillo, acusats de desobediència
  • CA

 

El director de TV3, Vicent Sanchis, i el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, estan acusats de desobediència. Segons ha pogut saber ‘El Món’, tots dos declararan aquest divendres 1 de març a la tarda al Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, després d’haver estat cridats en la causa oberta pel jutjat contra l’1 d’Octubre. En concret, se’ls acusa de desobediència pels anuncis que la televisió i la ràdio públiques catalanes van emetre sobre el referèndum. També declararà com a imputada la directora de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, Àngels Barberà.

 

Les declaracions de tots tres estaven previstes en un primer moment pel dimecres 23 de gener davant del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, però finalment van ser ajornades, i han quedat fixades per aquest proper divendres. La providència dictada pel jutge, que data del 20 de desembre, avisava que els investigats havien de comparèixer assistits d’un advocat, però el text no especificava per què se’ls investiga.

 

Aquesta és la mateixa causa i el mateix jutjat que ja va cridar a declarar com a investigada la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audivisuals, Núria Llorach, qui va ser citada pels anuncis del referèndum de l’1 d’octubre.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa