Vic prepara un 'boicot japonès' a la carpa de Ciutadans

Consigna per anar a la paradeta a preguntar

 

 

Si les vagues a les japonesa, treballar molt més, són diametralment oposades a les occidentals, ja s'ha inventat el boicot japonès a l'unionisme. Els promotors de la idea és l'independentisme civil de Vic que ha proposat una original manera per fer la guitza a la carpa de Ciutadans que la formació taronja té previst instal·lar el dissabte aprofitant el tradicional mercat de la ciutat. Una convocatòria a través de les xarxes socials. 

 

 

Segons les instruccions, se "suposa" que Cs "prioritzarà convèncer independentistes". Per això, proposen anar amb uan estelada a l'esquena i indumentària groga. "Identificats" d'aquesta manera la previsió és "fer cua ordenadament" i esperar que els atenguin; recollir els fullets informatius; escoltar les explicacions; preguntar però mai "entrar en debat" i "tornar a fer cua fins que ho haguem entès tot o haguem de marxar". 

 

 

 

En el mateix rètol de convocatòria apunta que com que Cs està per la "convivència" es mostren convençuts que no els molestaran que els reparteixi propaganda independentista i també "agrairan que els ajudem a aïllar els possibles provocadors". 

 

Comentaris