Vergés s’acomiada de la primera línia de la gestió de la pandèmia des de la “llum” al final del túnel

“Ens queda poc, estem en un tram molt més amable, de superació”, destaca la consellera de Salut en funcions

La consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, s’ha acomiadat aquest dijous de la primera línia de la gestió de la pandèmia de la Covid-19 des d’aquella “llum” al final del túnel “que explicàvem fa uns mesos”, ha recordat durant la darrera roda de premsa d’evolució de la situació epidemiològica que li ha tocat presidir aquest dijous abans de la formació del nou Govern que, amb molta probabilitat, posarà al capdavant de la conselleria el doctor Josep Maria Argimon.

Vergés ha aprofitat la seva darrera intervenció per tenir paraules d’agraïment a  la war room, la sala de comandaments per al seguiment diari de l’epidèmia des de diversos prismes: des del sociològic a l’epidemiològic, per advertir dels punts d’alerta per plantejar actuacions territorialitzades. La consellera també ha donat mostres d’agraïment al Procicat i a la ciutadania en general. “Ens queda poc, estem en un tram molt més amable de superació, en aquella llum que explicàvem fa uns mesos, estic segura que no defallirem, donant resposta amb solidaritat com a societat”, ha apuntat Vergés.

La darrera intervenció de Vergés al capdavant de la gestió de la pandèmia ha estat agraïda per dades que van a la baixa. L’epidèmia continua baixant tot i que s’ha vist un petit alentiment de la baixada a causa de l’aixecament de restriccions i que s’associa a una major interacció entre les persones.

Comentaris

  Clara 20/05/2021 2:00 pm
  La llum que han encès d'altres que no esborra les vivències que constataven la seva ineptitud, pròpia i/o per concomitàncies partidistes nefastes, amb conseqüències de morts evitables. Ni oblit ni excuses!
  Vendetta 20/05/2021 1:44 pm
  Lo bo, mamellas grosas, tot lo demes nefast
  Cge 20/05/2021 1:29 pm
  Ja era hora.
  Ricard 20/05/2021 1:25 pm
  Una bona consellera.
  28
  27
  Respon
  Ramon 20/05/2021 1:11 pm
  Amb ERC, si veiem una llum al final del túnel només potser la d'un altre tren que ens ve de cara.

Nou comentari