Vergés a un diputat de Cs: “Se m’han inflat els ovaris”

El taronja acusa la consellera de no estar preparada per estar al capdavant del Departament de Salut

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el diputat de Ciutadans Jorge Soler han protagonitzat aquest dimecres una picabaralla durant la compareixença de la primera davant la Diputació Permanent del Parlament. “No acostumo a entrar en atacs personals, però se m’han inflat els ovaris ja de moltes vegades”, li ha etzibat una Vergés visiblement enutjada a Soler, després que aquest l’hagi acusat de no estar preparada per estar al capdavant del Departament de Salut. “Potser qui no estava preparada era la persona que ha aguantat al peu del canó al capdavant d’una Cosnelleria sense coneixement científic, mèdic o sanitari. Sense tenir formació en aquest tema. Jo crec que aquí us vau equivocar”, li havia dit Soler.La discussió a l’entorn de la gestió de la pandèmia de la covid ha tingut en aquest punt un moment àlgid, després que Soler, metge de formació, hagi retret a Vergés que digui que la Salut Pública no està preparada. Després de considerar que la que no està preparada potser és ella, ha confessat que va recomanar a l’aleshores encara president de la Generalitat, Quim Torra, que la substituís aprofitant l’última remodelació de Govern que va fer.

En el torn de rèplica, Vergés no ha esquivat l’embat, i ha subratllat que habitualment no hi entra. “Però la veritat és que se m’han inflat els ovaris ja de moltes vegades”, ha indicat. Vergés ha recordat a Soler que el primer dia que el va conèixer va ser en una tertúlia electoral on ja feia gala de ser metge. “Es deu pensar que és millor que molta altra gent, en el típic classisme que m’atreveixo a qualificar de ranci”, li ha retret.

A més ha afirmat que es pot defensar el sistema sanitari de “des d’una visió ciutadana, sense ser directament professional sanitari però estimant-los moltíssim”. Per tant, ha afegit, “feminitzi’s una mica. Sap el que són els equips o es pensa que això ho portaria vostè sol amb el seu gran coneixement científic i mèdic?”, ha reblat la consellera.

Comentaris

  Clara 21/01/2021 7:59 pm
  He pogut pulsar més de 75 punts!!!!!!! Així no val!
  Senyora, i si plega, criminal i corrupta ferrorial? 21/01/2021 7:56 am
  Aquesta té ovaris model Colau, ignorancia, inaptitud i creguts. I la familia li deixa fer de dement publica? Deu meu quins saldos de consellers d'erc del ferrovial Junqueras, el cregut a euro
  79
  75
  Respon
   Joan de Sant Andreu 21/01/2021 9:55 am
   I el ciutadà que ha de tenir i inflats? Sra. Verges. La seva incompetència ja des de l inici traspassa fronteres. I les des que la recolcent encara més. Encara recordo les seves paraules quan deia (davant el MWC) que si havien infectats estàvem preparats per guarir los. Repeteixo és una incompetent. I no soc de CS. Ara mai més votaré a ErE
   12
   72
   Respon

Nou comentari