Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant autoritzen la caserna de la Guàrdia Civil a la central nuclear

Al nou edifici residiran i treballaran fins a 45 agents dels GRS que s'encarregaran de la seguretat interna de la planta
La central nuclear de Vandellós
La central nuclear de Vandellós | Wikimedia Commons

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) ha aprovat atorgar a l'Associació Ascó-Vandellòs la llicència urbanística provisional per a la construcció de nou edifici de la Guàrdia Civil dins el complex nuclear. La llicència es va aprovar en l'últim ple del mes de novembre, amb els vots a favor del PSC, PP i FIC i l'abstenció del PdeCAT i ERC. La caserna de la nuclear de Vandellòs II podrà acollir fins a 45 agents, i tindrà ús residencial i administratiu. Com a Ascó, aquest centre policial estarà ubicat a l'entrada del complex nuclear i es construeix en compliment de la legislació vigent perquè la Guàrdia Civil s'encarregui de la seguretat interna de les plantes.

 

A Ascó i Vandellòs s'hi destinaran agents dels Grups de Reserva i Seguretat (GRS) de la Guàrdia Civil, una quarantena per cadascuna de les dues centrals. Els efectius s'hi estaran en torns de 15 dies, per la qual cosa el contingent estarà format per un total d'uns 140 agents. ANAV assumirà els més de 8 milions d'euros anuals que costarà aquesta activitat policial -a raó d'uns 61.000 euros per agent- i el seu allotjament, que es farà dins les centrals, en aquestes noves casernes.Comentaris
magrab
Amb l'abstenció d'ERC i PDCat? Què era això sobre controlar el territori?
+cdr
No home, no! que els fotin a dins.
Boi
Que els espanyols facin tot allò que calgui per demostrar que som a Espanya és normal, abans la guarida civil que els Mossos. Ara be, que els nostres s'abstinguin i no facin servir el seu NOOOOOOOOOO rotund és tant vergonyos com humiliant. Mentrestant uns amb vaga de fam per defensar els nostres drets.
Juan Hospitalet
No me imagino a las CUP abstenerse en algo asi, ya sabemos que votar el año que viene.
mare de Deu ¡¡
ERC y PDCat os estais luciendo. Os encontrareis lo que estais sembrando en las proximas elecciones. Recordar dos cosas: 1)-el resultado del PSC despues de la cepillada del Estatut por parte del PSOE. y 2) un partido no es nada sin votantes. ¿Seguro que compensa lo que estais haciendo, . o no haciendo?
Ahí os pudráis
A veure si s'intoxiquen aquesta escoria verda.

envia el comentari