El vaixell amb policies espanyols marxarà de Tarragona aquesta setmana

El Port confirma que no es prorroga més l'estada i que el vaixell abandonarà la ciutat entre dijous i divendres
Diversos vaixells de mercaderies al Port de Tarragona
Diversos vaixells de mercaderies al Port de Tarragona | ACN

El vaixell de grans dimensions que es troba atracat al port de Tarragona i que acull agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil des de dies abans del referèndum marxarà de la ciutat aquesta mateixa setmana. Ho farà entre dijous i divendres, segons han confirmat fonts de l'Autoritat Portuària. El ferri ha anat dilatant la seva estada al port, on hi ha estat amarrat gairebé dos mesos, posposant la data de la seva marxa fins a quatre vegades. El vaixell va atracar a Tarragona el 20 de setembre però l'autorització es va prorrogar fins al 5 d'octubre, després per al 18 d'octubre, més endavant pel 31 d'octubre i, finalment, es va fixar al 15 de novembre. El termini vencia aquest dimecres i, segons fonts del port, aquest cop es complirà i no es prorrogarà més l'estada. L'embarcació, un creuer amb capacitat per a 800 persones, es troba amarrat al moll d'Andalusia, un dels que té més difícil accés de la infraestructura portuària -que és de titularitat estatal. Es tracta d'una embarcació comercial anomenada GNV Azzurra, propietat de la naviliera Grandi Navi Veloci.

Comentaris
LUIS
Si, pero la amenaza violenta de los perros de presa de la policia politica continua. El estado catolico-fascista que nos tiene sometidos solo puede mantenerse a traves de la violencia que ejercen a traves de esos miles de hombres alcoholizados y con sus vidas personales destrozadas que llaman policia y guardia civil.
independentista
doncs si marxen els guardies civils i policies paramilitar dels barcos piolineros, tan de TGN com de Barcelona, en comptes d'allotjar als hotels, que vagin a les casernes de la guàrdia civil, al menys al de reus podrien acampar al solar on fins ara aparcaven les furgones policiaques
quina pena
ja no es podrà cremar amb ells dins
ara baixarà el preu de la coca
i es reduiran les agressions sexuals

envia el comentari