USTEC lamenta que la JEC vol demostrar que "a la pràctica" encara s'aplica l'article 155

El sindicat docent denuncia la "tebior" mostrada per la Generalitat en la polèmica per la presència de llaços grocs als edificis públics i acusa el Departament d'Educació de "col·laboracionisme"
Ustec

USTEC-STES ha lamentat que la Junta Electoral Central (JEC) "no garanteix cap neutralitat" i amb la seva actuació busca demostrar que "a la pràctica" encara funciona un 155 contra les institucions catalanes. El sindicat majoritari entre el col·lectiu docent ho diu després que la JEC hagi ordenat als Mossos que retirin llaços grocs i simbologia que pugui considerar-se partidista dels edificis públics de la Generalitat, també de les escoles i els instituts. A parer d'USTEC, la JEC "ja va actuar de manera partidista" durant les eleccions del 21 de desembre del 2017, i ara ho fa "al dictat" dels partits "que odien i menystenen" l'escola pública catalana, així com la llengua i les institucions del país.

 

El sindicat ha denunciat aquestes actuacions i la "tebior" de la Generalitat. També ha criticat "la passivitat, quan no el col·laboracionisme" del Departament d'Ensenyament, del qual ha lamentat que està "modificant per la porta del darrere el sistema d'immersió".Comentaris
muymaduro
Hasta que ho paremos el pais dos dias la UE no hara nada.Es por la economia que Europa se mueve.
Sempre hi ha set el 155
USTEC te molta raó. De fet, l'independentisme és la reacció del Catalunya a segles de 155's, amb diferents noms al llarg de la història.
Anem per feina.
Espana mai pararà de practicar el Genocidi Cultural contra Catalunya. Amb quí volen pactar res els nostres polítics?
El 155 encara s aplica
Governi qui governi a Espanya faran lo mateix activem la republica i marxem de la resta d Espanya es nociva i perillosa per tots nosaltres i Catalunya marxem ja i que els bombin
odisea
No es por amor que nos dejan marchar es por dinero,de lo contrario,ya nos hubieran pegado una patada en el culo.
decebut de tot
Sí, la USTEC té tota la raó. Continuem amb un 155 encobert però també , tot sigui dit, per uns polítics covards només amoïnats per qui la té més llarga (perdó pel masclisme); un independentisme infantil que pensa que només fent manisfestacions es farà la llum i una part de l'opinió pública que, literalment, ni li ve ni li va. No anirem mai enlloc així.
En mig dels mossos
hi ha nyoleros. Només així s'explica el "zel"emprat en dur a terme unes directives provinents de fiscalia que fan vergonya per la pocavergonyeria estatal. Això, més que decebre, fa constatar la pluralitat de situacions i el difícil que és trampejar-les. Són serrells que s'han de pentinar millor però que no modifiquen l'objectiu principal.
Siguem realistes
Aqui hem patit 155's des de la Guerra dels Segadors (S.XVII). De fet, des de que, per desgràcia es van fusionar la Corona de Catalunya i Aragó amb Castella. Això no canviarà mai. Un dels pilars del nacionalisme espanyol es l'anticatalanisme.
Un de pas
La Jec no está envaïnt competències? Si només ha de controlar els col·legis electorals, que fa fotent el nas a la resta de llocs? I ja posats, porque no comencem a denunciar símbols feixistes a Ñ n'hi ha molts i aquí encara en queden... S'ho prendran igual de ferms que amb els llaços grocs? Salut i republica, aquí i a Ñ

envia el comentari